Hvordan finder du de bedste cam sider på nettet?

Og her mener jeg ikke et webcam du kan tilslutte din computer.

Nej, jeg mener hvor finder du de bedste cams, når mørket har lagt sig, og du ønsker at finde noget sexet underholdning?

Hvad er cam underholdning egentlig?

Hvis du ikke før har stiftet bekendtskab med dette, kommer her en forholdsvis kort forklaring. En Cam hjemmeside yder en unik service, hvor du kan se på kvinder, mænd og alt herimellem, som optræder på et webcam. Der kan være mange besøgende, som kigger på en enkelt cam-optræder samtidig.

Normalvis koster det ikke nogen penge blot at kigge på – men hvis du betaler x antal kroner, kan du også få lov til at kommunikere med vedkommende, som optræder på webcammet.

Og hvis du ikke har gættet det endnu, så er optrædelserne på webcammet oftest af seksuel karakter. Man kan vel kalde det for virtuelle strip-shows, hvor man som seer kan få lov til at kigge på den optræder, som man nu har lyst til.

Det er, kort forklaret, cam underholdning. Hjemmesiderne virker oftest sådan, at du betaler eksempelvis 100kroner for x antal “kreditter”, og så kan du veksle disse kreditter til en eller flere services hos de forskellige modeller, som er registreret. Det kan måske være 1-1tid med en model i 15 minutter, og det koster så x antal kreditter.

Det kender jeg ikke – er det nyt?

Selve idéen med visuelt at nyde andre mennesker som underholder, er ikke ligefrem noget nyt. Stripklubber og lignende har eksisteret i utroligt lang tid.

Det er dog først her med internettets vidtrækkende indtræden hos mennesker, at “cam sex” fænomenet er blevet så vidt udbredt, som det er nu om dage. Der findes usandsynligt mange hjemmesider, som hver især har enormt mange modeller også.

Modellerne er dog ikke ansat af hjemmesiderne. Det virker oftest sådan, at de er en slags selvstændige erhvervsdrivende, hvor de så kan benytte sig af en eller flere hjemmesider, for at vise deres shows. Hjemmesiden vil så typisk tage en kommission – de skal jo også have noget at leve af.