Plakat konkurrence 2015

0

Er du grafiker, kunstner, fotograf eller på anden vis kreativ inden for plakat design og plakat kunst, så er denne konkurrence lige noget for dig. Indsend dit bedste plakat design som jpg, png el. lign. fil format og indsend plakaten senest søndag den 1. november 2015. Så deltager du i konkurrencen om 100 stk. gratis tryk af den pågældende plakat, hvis den vinder. Læs mere her om ReklameTryks konkurrence betingelser.

Der er ingen regler for, hvordan plakaterne skal udformes, udover at det skal passe med et af de nævnte formater og at du er den retsmæssige indehaver af ophavsretten til motivet. Motivet kan være et kunst projekt, du har arbejdet med, et flot fotografi, som du har taget og som kunne egne sig fantastisk til plakat formatet (Husk dog at kvaliteten på billedet skal være høj nok til at kunne tåle at blive blæst op i plakat størrelse uden at blive grynet eller pixelleret). Det kan også være et grafisk motiv, som du selv har lavet.

Plakaterne kan bruges som julegaver til kunder, forretningsforbindelser til promovering af egen virksomhed eller man kan bruge dem som give aways på egen facebook side eller blog mm.

Når du overvejer, hvad dit bidrag skal være, så tænk over, hvad der kan få folk til at stemme på lige præcis DIN plakat.

Vinder plakaterne bliver trykt på papirkvaliteten 170 grams silk i 4-farvetryk på den ene side af plakaten i ét af følgende valgfri formater: A1, A2, B1, B2, B3.

Konkurrencen foregår på ReklameTryks profilside på facebook ved at alle de deltagende plakater bliver uploaded i en billedmappe, hvorefter man kan stemme på den plakat, som man synes bør vinde konkurrencen. Selve afstemningen iværksættes mandag d. 2. november 2015. Alle kan deltage i afstemningen, og man må gerne bruge sit eget netværk og opfordre folk, man kender, til at stemme, for at opnå flere stemmer.

Vinderen af konkurrencen udtrækkes fredag d. 13. november 2015 kl. 10.00, hvor den plakat, som har opnået flest stemmer på dette tidspunkt, vinder konkurrencen og de 100 gratis tryk. Vinderen vil derefter blive kontaktet direkte med henblik på at rekvirere tryk filer mm. Leveringstiden aftales nærmere efter konkurrencens ophør.

Konkurrencen bliver markedsført via ReklameTryks nyhedsmail, via facebook, LinkedIn, på ReklameTryk.dk og på Reklametryk-webshop.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.