Min slidte badmintontaske er min lykkeamulet

Kilde: Internetforhandler med fokus på badmintontasker.

Mine forældre og mine kammerater til badmintontræningen spørger mig ofte om, hvorfor jeg ikke vælger at få skiftet min gamle slidte og efterhånden ulækre badmintontaske ud med en nyere model, så jeg er med på ”moden” igen? De synes at de slidte hjørner, lugten af ”død og ødelæggelse” som min far beskriver det og de manglende lynlåse efterhånden har udtjent sin værnepligt og at det efterhånden er på tide at få skiftet badmintontasken til noget nyere.

De har forsøgt sig gentagne gange, at komme med hentydninger ved blandt andet at give mig en badmintontaske i fødselsdags/julegave men lige lidt hjælper det, jeg bytter badmintontasken og køber noget andet for pengene, som jeg føler jeg har mere brug for. I sidste uge, spillede vi engelsk double til træning og i stedet for den sædvanelige straf om ”røvskud” eller burpees så var indsatsen en ny badmintontaske til mig hvis jeg tabte. Jeg synes selv det var en meget hård straf, men følte at jeg var godt spillende og sagde derfor, at væddemålet var accepteret. Desværre, spillede de alle sammen, sammen mod mig så jeg røg derfor ud af den engelske double og jeg var derfor nødt til at købe en ny badmintontaske. Jeg kontaktede dagen efter en webshop som havde en model som mindede meget om min nuværende badmintontaske, på nær at den er ny og ikke lugter.

Jeg modtog hurtigt min ordre på badmintontasken og har taget den med til træning, alt mit udstyr er pakket ned i den, men noget føles bare forkert. Siden jeg modtog min nye badmintontaske så har mit spil været dårligere end nogensinde før, jeg føler ikke at jeg kan hive mig selv op, det føles som om der mangler noget? Jeg er begyndt at tabe til spillere jeg normalt plejer at være meget overlegen? Jeg forsøgte at skifte tilbage til min gamle badmintontaske – den havde jeg gemt, heldigvis! – og lige siden jeg er skiftet tilbage, så er jeg begyndt at kunne spille igen! Jeg er overbevist om, at min gamle og slidte badmintontaske er min lykkeamulet, som sikrer at jeg kan spille god badminton når det er påkrævet. Jeg forsøger at forklare de andre i klubben om min oplevelse, men de færreste vælger at tro på det, de siger det bare er en dårlig undskyldning for at beholde min gamle badmintontaske. Men de må tro hvad de vil, jeg er rigtig glad for igen at være tilbage sammen med min badmintontaske.