Den gode Julefrokost


Roskilde Bowling Center holder rigtig mange Juleforkoster i løbet af juletiden rigtig mange julefrokoster. Grunden til det er fordi rammerne til festen er i top! Faciliteterne er nye og i høj kvalitet. Det som er vigtigst er selvfølgelig Party bowling fordi det er jo så super sjovt at spille når man lige får lidt ind fra vesten af også. Derudover så tager det kun en lille god gåtur på 10 min ind til centrum af Roskilde og derfor er det den bedste julefrokost i Roskilde du kan holde hos Roskilde Bowling Center. Under aftenen vil der være flere slags konkurrencer, hvilket altid giver smil på læben hos gæsterne.

Den populære julebuffet går altid rent ind! Maden fra køkkenet er friskt og lækkert, og du er sikker på at du nok skal blive mæt.

Parkering er nem og gratis

Vi har gode parkeringsmuligheder lige uden for hoveddøren. Du kan parkere gratis i 4 timer, men husk at hente en p-billet inden for. Du kan tjekke din bil ind via vores iPad i centret.

Deltager du og dit selskab i et heldags- eller helaftensarrangement, kan I henvende jer til receptionen og få p-billetter til hele dage.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.