Konkurrencer på Nettet

Er du vild med konkurrencer?

Så er der mange konkurrencesider ude på nettet som tilbyder forskellige former for konkurrencer og præmier, dog med meget blandet kvalitet.
Fælles for dem alle, er at de typisk ikke kræver ret meget af dig at deltage. Bare dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer.
Disse oplysninger skal de selvfølgelig bruge til at kontakte vinderen af konkurrencen.

Men selv hvis du ikke vinder, da kan du blive kontaktet – konkurrencernes formål er nemlig ofte at indhente kontakt-informationer, så firmaet bag konkurrencen, på et senere tidspunkt kan kontakte dig med tilbud.
Men da jeg ikke er interesseret i at deltage i én konkurrence for at vinde et par grydelapper, og da slet ikke dele mit nummer og e-mail ud for sådanne mindre præmier, da begyndte jeg at undersøge hvilke sider, som tilbyder de bedste konkurrencer og med de mest attraktive præmier. – Og ikke mindst, at de konkurrencer der tilbydes er blevet gennemgået og ”godkendt” af konkurrencesiden inden de kommer op på siden.

Gode konkurrencesider

I min søgen fandt jeg faktisk en del danske konkurrencesider eller “gratis tilbuds” sider, dog er de af meget blandet kvalitet, og jeg vil jo helst ikke give mine personlige oplysninger til hvem som helst. Jeg kunne desuden se at mange af de samme sider alle havde de samme konkurrencer. Så der var jo ikke meget formål i at tilføje dem som “Bogmærke” i min searchbar.

Efter en del søgen, da troede jeg ikke at jeg fandt en sådan side – Indtil jeg faldt over www.konkurrencer-nonstop.dk, der netop havde de ting jeg søgte:

  • Kun godkendte konkurrencer.
  • Rating og anbefalinger af konkurrencerne fra andre brugere.
  • Kun konkurrencer med attraktive præmier.
  • Nem og overskuelig konkurrenceside, hvor du nemt kan se hvem der afholder konkurrencen og hvornår den udløber.
  • Mange attraktive og unikke, blandede konkurrencer.

Så nu finder jeg alle mine konkurrencer ved www.konkurrencer-nonstop.dk, og ja – Jeg har også vundet en del allerede.

Den kan klart anbefales, og er et besøg værd. Held og lykke.

Konkurrencer