Lav en online julekalender og engagér dit publikum i julen

Kør en online julekalender hen over julen og boost din online marketing, ved at engagere dit publikum samtidig med, at din virksomhed får masser af gode leads.

Hos Boozt:it har vi specialiseret os i spilløsninger til online markedsføring. Vi hjælper dig med at engagere dit publikum i netop dét du ønsker, ved brug af gamification.

En af vores mest populære spilløsninger er den online julekalender, som er blevet brugt af mere end 200 virksomheder over de seneste 7 år. Således har vi hos Boozt:it stor erfaring med, at lave online julekalendere til mange forskellige virksomheder.

Grunden til den høje popularitet er, at den online julekalender har mange fordele som for eksempel at styrke kunderelationer, generere nye leads, få mere trafik til din hjemmeside og øge salgstallene. Konceptet går ud på, at dine brugere, hver dag i December måned skraber en låge, og svarer på dagens spørgsmål. Når brugeren har svaret på spørgsmålet, vil han eller hun være med i lodtrækningen om den daglige præmie. Brugerne bliver dermed drevet til at spille med hver dag, da de kan vinde nye flotte præmier, for hver gang de spiller med.

Interessen fra dit publikum vil gøre, at du får stor stigning i trafik på din side, hvilket er med til at forbedre din SEO. Desuden vil deltagelsen i din online julekalender sikre, at der kommer masser af nye tilmeldinger til din virksomheds nyhedsbrev, hvilket betyder, at du får et nyt bredt publikum, som du kan ramme med kommunikation i fremtiden omhandlende for eksempel information om dine produkter, services, tilbud og lignende. Denne kommunikation vil hjælpe til at forbedre salgstallene for din virksomhed og dermed generere større omsætning.

Med den rette distribuering af din online julekalender kan du således få rigtig mange nye registreringer. En af de større succeshistorier, er Alka som i 2015 lavede en julekalender, som blev spillet mere end 400.000 gange, hvilket skabte en masse nye leads til virksomheden.

Du kan også gå ind og læse mere om vores julekalender på http://www.booztit.com/da/online-julekalender

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du ringe ind på tlf. +45 8993 7558 til en uforpligtende snak eller skrive en mail til contact@booztit.com.