Gratis dating breder sig til hele verden

0

Igennem de sidste årtier, er online dating blevet helt vildt populært. I takt med at denne udvikling er sket, er det ligeledes blevet populært at lave nogle dating sider, som ikke nødvendigvis kræver at man har pungen fremme. Disse sider har fordele for de mennesker, der gerne vil prøve gratis dating af og dermed får en mulighed her, for bare lige at kigge ind og så smutte igen, hvis det viser sig ikke at være noget for dem.

Dette har resulteret i at nogle af de allerstørste internationale gratis dating sider, har op i mod flere millioner aktive brugere. Her i Danmark er tallene noget mindre, men alligevel oppe på flere hundrede tusinde registrerede brugere. Største side i Danmark, der dog også er en betalingsside, dating.dk er som reference oppe over en halv million aktive brugere.

Hvordan tjener man penge på gratis dating?

Når man opretter en gratis datingside, er det helt store problem naturligvis at tjene de penge hjem, som skal bruges på serverplads og eventuelt en plade chokolade til administratorerne på siden. Når vi snakker de helt store datingsider er dette dog absolut ikke et problem. Her ser vi nemlig, at der befinder sig flere hundrede tusinde mennesker. Man vælger så som webmaster at placere nogle reklamer rundt omkring på siden, som man bliver betalt for, hver gang nogle klikker ind på og/eller køber noget. Dermed ryger et par hurtige kroner i kassen, hver evigt eneste gang en profil rammer et reklamelink. Akkurat som Ekstrabladet, Facebook og mange andre medier også gør det.

For de små sider kan det dog være svært at tjene ret meget på disse reklamer, simpelthen fordi antallet af brugere er så få. Samtidigt kan der dog være lige så meget arbejde i at holde siden oppe, hvorimod arbejdet omkring support ikke er nært så omfangsrigt.

Scamprofiler/administration?

Den helt store ulempe ved at bruge gratis dating online, er naturligvis at det er meget svært for (næsten) ulønnede webmastere at holde scamprofiler og lignende af sitet. Dette skyldes naturligvis at der aldrig er nok arbejdskraft på den frivillige front og at der måske ikke er helt så mange penge til systemer, der kan holde scamprofilerne ude. Samtidigt er det generelt meget svært for alle sider, hele tiden at få lukket for de IP-adresser og lignende, som er nødvendigt for at holde scamprofilerne væk.

Det skal dog siges, at ejerne af de fleste gratis datingsider er super flinke, hvormed du formodentlig sagtens kan få deres hjælp indenfor en fornuftig rum tid.

Leave A Reply

Your email address will not be published.