Sådan finder du fede hjemmesider når du keder dig.

0

Du kender det alt for godt. Du er lidt uinspireret. Du har faktisk lige otte min. til overs inden bussen kommer. Du har kigget dine gamle trætte nyhedssites igennem 96 kedsommelige gange og de sociale medier er på samme måde surfet igennem lidt for mange gange.

Hvorledes finder du sjove og uprøvede websites? Websites der kan underholde dig fire min. når du hektiske hverdag går på standby i et kort øjeblik. Der eksisterer lister på nettet, som viser hjemmesider andre personer har som deres foretrunke websites. Her kan du gennemse websites eller klikke videre til de næste i oversigten.

På flere af de nyere sociale medier, der er udpræget billedebaseret kan du påføre et keywords og på den måde finde en række nye sider der er passende til dit søgeord. Den sidste ide jeg vil give dig er at du skal finde nogen af de hjemmesider, der viser et øjebliksbillede over gode apps til iphones og lignende. De er strikket sammen så man nemt kan søge frem til de fedeste mobil apps.

Der er derfor flere metoder til at finde interessante web sider. Også dem som koncentrerer sig om dine interesseområder, fx hvis du vil læse om en god madblog. Hjemmesider om interesseområder er gode, da dine interesser ikke løbe af mode hver uge.

Her opbevarer du dine yndlings-sider

Når du først er kommet i sving med at grave efter fede websider er det svært at stoppe. Derfor har du behov for en måde, så du kan gemme siden til du igen har tid.

Her får du de måder jeg selv benytter til at huske sider. Enten noterer jeg dem . Oftere lægger jeg et book mark i internet browseren. Man kan også copy paste internet adressen ind i en email og sende den til din egen mail. alternativt fremsende den til din mobil som en besked.

Denne teknik bruger jeg udelukkende til meget vigtige hjemmesider. Af vigtige hjemmesider kan være sider du enten benytter dagligt, eller som du ikke vil glemme når du lige står og har behov, fx en webshop der sælger billige batterier. Det jeg gør, at er jeg etablerer et short cut på min pc og på den måde har jeg altid siden lige ved hånden altid.

Leave A Reply

Your email address will not be published.