Hyggelige giveaways på nettet

0

Vinteren er over os og vi går den kolde tid i møde. Det er ofte den lidt mere trælse tid på året hvor man ligger og bare ikke har overskud til noget. Man kan muligvis lige trække computeren frem og se en serie eller tjekke Facebook, men det er også det.

En lidt halvtrist og kold uge her i vinter tiden kan hurtigt blive lidt varmere hvis du nu var så heldig at vinde i en giveaway på nogle af de spændende danske blogs rundt omkring i blogland. I december måned er der nemlig rigtig mange giveaways og konkurrencer at finde, men faktisk også ind i januar forsætter mange blogs med at afholde giveaways og konkurrencer. Så Snyd ikke dig selv for at vind en dejlig lille gave.

I giveaways kan du vinde alt fra hjemmestrikket sutsko til et gavekort. Det er vidt forskelligt hvad diverse bloggere sætter på højkant. Nogle gange vil du måske ikke selv kunne bruge præmien, men glæden ved at give kan du nyde ved at give præmien til en kæreste, ven eller familiemedlem.

Der er naturligvis mange deltagere i diverse giveaways og derfor skal man naturligvis være heldig for at vinde en giveaway. Jo flere man deltager i jo større er chancen naturligvis for at man bliver den heldige vinder. Så det er jo bare om at komme i gang med at deltage i så mange giveaways som overhovedet muligt.

Det er som udgangspunkt rigtig nemt at deltage i giveaways, og det er netop fordelen ved en giveaway kontra en konkurrence på internettet. Ved en giveaway skal man ofte blot kommenter på indlægget eller syntes godt om deres facebook side. Det er jo rimelig nemt og tager i særlig lang tid. Du kan jo selv bestemme om du gider at bruge facebook til at deltage i giveaways eller om du udelukkende blot vil kommenter deres indlæg for at deltage.

Er du bange for at en giveaway blot er snyd og ingen rent faktisk vinder, så er der i Danmark meget strenge regler omkring dette, og langt de fleste blogs lever op til omkring giveaways så du kan roligt deltage velvidende at bloggeren overholder de opsatte love og regler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.