Heldige mig

Jeg føler mig som et meget heldigt menneske. Jeg har nemlig fået realiseret min drøm. Vil du høre hvad den er? Ok, du har faktisk ikke noget valg, for jeg har brug for at lufte mine tanker lidt her. Jeg er nemlig så helt utrolig heldig, at jeg har fået lige præcis det liv, jeg gik og drømte om, da jeg var yngre. Jeg har siden jeg var i midt tyverne nemlig drømt om at få mulighed for at købe et smukt gammelt hus med en stor vil have, og have en dejlig familie til at dele det hele med. Og jeg har fået begge dele! Jeg mødte min mand i byen for et par år siden i byen, og vi startede med at se hinanden sådan ”casual” som man vel siger i et par måneder. Så en dag inviterede han mig ud, og det var faktisk en lidt underlig fornemmelse pludselig at skulle sidde der overfor hinanden og konversere. Men vi var ret vilde med hinanden, så samtalen flød let og det blev hurtigt til flere dates. Og nu har vi et dejligt hus og to små skønne børn. Jeg elsker især vores store, vilde have, og jeg har netop købt noget der hedder en sansegynge til ungerne. Så kan de hænge og lege i den under det gamle æbletræ. Der er ikke noget bedre end at se børnene hygge sig i haven. Heldige mig.