Det er en meget god kanal

0

Jeg ser helt vildt meget National Geographic Channel. Det er en fantastisk god kanal, som har nogle rigtig gode programmer. Jeg kan se alle de programmer, som de sender, og har lyst til at se mere af dem, og se flere programmer, som ligner dem, eller måske bare helt nye programmer, så jeg kan se endnu mere National Geographic Channel, da det egentlig er den jeg vil se, og ikke så meget programmerne. Eller, det er jo programmerne, men selve kanalen er også bare rigtig god, og en, som giver mig lyst til at se masser af tv, selvom jeg slet ikke har tid. Jeg bliver bare nødt til at se videre, for så er der lige det næste, og så sidder jeg lige og er glad for kanalen, fordi den er så god, og det hele er bare en stor tidsrøver, men det har jeg ikke så meget imod, ikke når det er National Geographic Channel. Den er nemlig så god, og det er bare en kanal, som jeg gerne vil blive ved med at se, fordi den har alle de gode programmer, og fordi den i sig selv er så god. Den kanal, den kan jeg anbefale andre at se.

Leave A Reply

Your email address will not be published.