Lej en bar til dit næste arrangement

0

Leder du efter en mobilbar med lækker alkohol, gode bartendere og en smuk mobilbar er du kommet til den rette. Hos Handybar udbyder vi nemlig alt dette og mere til. Hos Handybar fokuserer vi på at gøre det så nemt for dig som muligt, det er derfor vi har valgt at indføre vores fantastiske pakkeløsninger. Vi udbyder 3 pakker til 3 forskellige priser, en til 165 kr. som hedder ”Grundpakken” hvor vi tilbyder fri alkohol, professionelle bartendere, vores mobilebar, is og knust is og et valg på fem forskellige cocktails. Vi har også vores pakke til 185 kr. som hedder ”Alt det gode pakken” hvor vi tilbyder fri alkohol, professionelle bartendere, vores mobilebar, is og knust is, et valg på otte forskellige cocktails, og et fadølsanlæg. Vores sidste pakke er ”luksuspakken” hvor vi tilbyder fri alkohol, professionelle bartendere, vores mobilebar, is og knust is, et valg på ti forskellige cocktails, et fadølsanlæg, cider og shots. Dette er vores forskellige pakker som man kan leje, men det er skam ikke det eneste man kan hos Handybar.

Leje af fadøl og slush ice maskiner

Vi lejer nemlig også vores udstyr ud til forskellige lejligheder, så hvis du står og skal holde fest for dine venner og mangler lidt til at pimpe festen op har vi de rette ting til din fest. Vi lejer nemlig både fadølsanlæg og slush ice maskine ud. På vores hjemmeside www.Handybar.dk kan man gå ind under ”leje af udstyr” og klikke på leje af fadølsanlæg, så kommer man ind på vores forskellige muligheder man kan vælge imellem. Man kan vælge at leje fadølsanlæg med en hane eller to haner og så kan man selv vælge hvor mange man kan fustager man skal bruge og hvilken slags øl det skal være. I vores fælt ”leje af udstyr” kan man også trykke på leje af slush ice maskine, hvor man kan vælge imellem at leje en slush ice maskine med to tanke og intet til, eller man kan vælge vores komplette pakke hvor vi både køber saft, sugerør med ske og glas til anlægget så man ikke slev skal sørger for noget.

Leave A Reply

Your email address will not be published.