Slips

Forfatteren er Martin Stendahl Dyrhøj, som er ejer af webshoppen StyleGuy med salg af slips og butterflies.

I denne artikel vil du blive præsenteret for 3 forskellige slips, som alle har en forskellig udstråling.

Sort slips

 

Det første slips er et sort slips, som er klassikeren over alle klassiker. Man kan aldrig gå galt i byen med et sort slips, og det passer til alle skjorter. Den eneste undtagelse er måske en sort skjorte, da farverne nok vil gå i ét. Derudover kan man bruge et slips i sort til alle former for festligheder og endda også til arbejde (f.eks. sælger, bankmand m.m.).

Hvis man synes at et sort slips er en anelse for klassisk og måske kedeligt, så bør man overveje et rødt slips. Et rødt slips kan ligeledes bruges til rigtig mange skjorter og fungerer bedst sammen med en skjorte i hvid eller sort. Et ensfarvet rødt slips er specielt populært i juletiden – til julefrokoster og ikke mindst juleaften.

Guld slips Det sidste slips vi skal kigge på i denne omgang er et guld slips. Et guld slips er et evigt hit nytårsaften, men kan også bruges til andre festlige lejligheder. Hvis man vælger et guld slips bør resten af tøjet være neutralt, da det ellers hurtigt kan blive for meget. Et guld slips fungerer både til unge og gammel.

Klik her for at finde flere tips om at shoppe på nettet.