Gummistøvler – Top 4

0

I denne artikel vil jeg lave en top 3 over de bedste gummistøvler anno 2013/2014. Artiklen er til dig, der godt kunne bruge et par nye gummistøvler, men ikke helt ved hvad du skal gå efter. Det skal nævnes, at artiklen primært er henvendt til kvinder og damer. Vi vil komme omkring mærkerne Ilse Jacobsen, Hunter og Viking og Aigle.

1. Ilse Jacobsen 

Ilse Jacobsen gummistøvler er uden tvivl toppen af poppen. Ønsker man et par gummistøvler, der både er moderne og i fantastisk kvalitet, så bør man kigge ekstra godt efter Ilse Jacobsen. De er ikke ligefrem billigere, men jeg tør love for, at du får gummistøvler for alle pengene. Langt de fleste Ilse Jacobsen gummistøvler koster 799-999 kr., men du kan være heldig at finde gode tilbud. Gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen kan bl.a. købes hos Zalando.dk til konkurrencedygtige priser.

2. Hunter

Et rigtig godt alternativ til Ilse Jacobsen er Hunter, som ligeledes er kendt for deres moderigtige gummistøvler til kvinder og børn. Der e tale om et britisk mærke med historie tilbage til 1856, som specielt forhandles i de skandinaviske lande.  Designmæssigt minder de en del om Ilse Jacobsen, og de er samtidig i god kvalitet. Gummistøvlerne til kvinder er kendetegnet ved at være meget høje og have en forholdsvis høj hæl. Prismæssigt er det nogle af de dyre støvler, som koster 1000 kr. +/-. Man skal altså være typen, der går meget op i kvalitet, hvis man skal købe et par Hunter støvler.

3. Viking

Så er der selvfølgelig Viking med eksistens siden 1920, som producerer gummistøvler til børn og damer. Disse støvler vil jeg anbefale til dig, der leder efter gummistøvler til børn. De producere både ensfarvede støvler, samtidig de er kendt for deres gummistøvler med sjove motiver som hjerter, undervandsbåde, vandmand og meget andet sjovt. Kigger man rundt omkring på nettet, så ligger prisen på omkring 299-499 pr. støvle.

4. Aigle

Sidst, men ikke mindst er der Aigle, som vi ikke må glemme. Aigle producerer gummistøvler til hele familien, og de har de gjort siden 1853. Støvlerne er både praktiske til outdoor, ridning, fiskeri, jagt osv. osv. Det er kort sagt støvler, der er praktiske til alle former for udendørsaktiviter. Modsat Ilse Jacobsen og Hunter, så har Aigle ikke så meget fokus på, at deres gummistøvler skal være moderigtige. De ønsker derimod, at deres produkter skal være i høj kvalitet og være behagelige at gå i. Prisen kan svinge meget fra model til model, men gennemsnitsprisen ligger på omkring 1300 kr.

Find flere spændende artikler her

Leave A Reply

Your email address will not be published.