4 måder at tjene penge online

0

 

  1. Affiliate marketing – Vil du tjene penge på nettet? Så bør du overveje affiliate marketing, hvor det er muligt at skabe en passiv indkomst. Start med at købe et webhotel og et domæne, der passer til sidens indhold. Når du skal starte et affiliate site, så er det vigtigt, at du vælger et emne, der interesser dig. Når du har købt et domæne, skal du i gang med at skabe en masse indhold til din hjemmeside i form af artikler, sider, guider m.m. Derudover bør du gøre brug af intern linkbuilding, tilføje relevante SEO plugins og udfylde SEO- titler og beskrivelser. Hvis du skal tjene penge på affiliate marketing, så er det nødvendigt at sætte sig ind i SEO og linkbuilding. Skulle du være i tvivl om, hvad affiliate marketing, så går det ud på, at du henviser dine læsere til en webshop, hvor du får en procentsats af hvert salg.
  2. Youtube – Der er mange muligheder for at tjene penge via Youtube. Har du et specielt talent, som du gerne vil vise frem, så optag en video og opload den til Yotube. Det kunne f.eks. være, at du er god til at synge, danse, spille klaver, kunne nogle sjove lyde eller noget helt fjerde. Hvis folk kan lide dine videoer, så vil de højst sandsynligt dele dem på de sociale medier, og du vil pludselig have mange følgere. Når du har tilstrækkeligt visninger, vil det være muligt at tjene penge via små reklamer i dine videoer.
  3. Besvar spørgeskemaer og vær testperson – Det er rent faktisk muligt at tjene penge på at svare på spørgeskemaer. Survee.dk er en af de hjemmesider, der betaler deres brugere for at besvare spørgeskemaer. Hvor hurtigere man er til at besvare de forskellige spørgeskemaer, desto større bliver ens timeløn. Generelt er det ikke en måde, man kan tjene ret mange penge på, men man kan godt tjene lidt lommepenge. Usertribe.dk betaler deres bruger for at brugerteste hjemmesider. Man får 100 kr. pr. test, som kan løbe op i mange penge, hvis man brugertester mange hjemmesider.
  4. Skriv webtekster – Har du gode skrivefærdigheder? Så kunne det måske være noget for dig at skrive webtekster til både webshops og andre hjemmesider. Du kunne f.eks. starte med at oprette en opgave på Underenplov.dk, hvor der hver dag er rigtig mange, der søger artikler / tekster / produktbeskrivelser til deres hjemmeside. Er du oveni købet hurtig til at skrive, så kan du hurtigt skabe en rigtig god timeløn.

Artiklen er skrevet af Martin Stendahl Dyrhøj fra http://billig-mode.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.