Jeg er fan af den Den Blå Avis

0

Jeg er fan, nej jer faktisk kæmpe fan, af Den Blå Avis. Det gælder ikke kun Den Blå Avis fysiske avis men faktisk især deres internet avis, som fungerer som et brugerdrevet auktionshus. Ja – jeg forstår godt hvorfor, den amerikanske internetside, eBay betalte så mange penge for den tidligere danske virksomhed. Du kan stort set købe alt på Den Blå Avis. Alt lige fra cykler, tøj, møbler og billig fyringsolie, kan du købe hos Den Blå Avis. Ja udover billig fyringsolie så kan du faktisk også finde andels, leje og ejerlejligheder og huse hos den Den Blå Avis. Ja du kan faktisk købe og finde næsten alt. Og til forskel for visse andre auktionshuse der enten ”kører” deres forretning online eller på gammeldags maner, så har du faktisk også mulighed for at interagere med sælgeren. Og det kan være en stor fordel for køberne. Jeg har personligt sparet rigtig mange penge ved at ”prutte” sig frem til en pris enten via e-mail, sms eller en telefonsamtale. Udover ratings så kan man også sikre sit køb, ved at man selv fysisk henter sin vare. For det første kan man spare mange penge på det med hensyn til porto, men du kan også kvalitetsteste direkte den vare, som du har købt. Et godt råd er dog, at hvis du finder et tilbud, som lyder for godt til at være sandt, så kan du med fordel ringe til politiet, for at undersøge om varen er meldt stjålet. Og derved undgår du en bøde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.