Konfirmationsgaver til hende: Ray Ban Solbriller

1

Rigtig mange pige-konfirmander ønsker sig et par lækre solbriller i konfirmationsgaver. Solbriller fra mærket Ray Ban er i den grad populære hos piger i konfirmationsalderen. Hvis du mangler en god gaveide til en konfirmand, så går du ikke galt i byen ved at købe et par solbriller fra Ray Ban. 

De mange konfirmationer fejres typisk i slutningen af foråret, hvor solen for alvor er på vej frem på himlen igen. Derfor er behovet for solbriller voksende i konfirmationstiden, hvilket kommer dig til gode, der mangler en gaveide til konfirmanden. Med et par Ray Ban solbriller kan den konfirmerede pige føle sig sej og lækker i solskinsvejret.

Mere om Ray Ban solbriller

Ray Ban solbrillerne stammer fra en amerikansk producent, der blev etableret i 1937. Hvis du synes, der er noget bekendt over solbrillerne, så er du faktisk ikke helt galt på den. Ray Ban solbrillerne figurerer nemlig tit og ofte i amerikanske film. I filmen Top Gun bærer nærmest alle personerne solbriller af mærket Ray Ban. Top Gun er en film om flyvevåbnet i USA. og derfor er det ikke helt tilfældigt, at Ray Ban solbrillerne bliver brugt af næsten alle personerne.

Ray Ban brillerne var nemlig i begyndelsen tiltænkt flyvevåbnet i Amerika. På et tidspunkt ejede næsten alle amerikanske piloter en Ray Ban solbrille. Dog viste brillens popularitet sig hurtigt blandt andre end flyvevåbnet. I dag er brillen nemlig meget udbredt blandt den modebevidste befolkning. Brillen er kendt for kvalitet og et meget fænomenalt design.

Så mangler du en super lækker gaveide til konfirmanden, så er en Ray Ban solbrille bestemt at foretrække.

Ekstra info

Solbriller af mærket Ray Ban er også ideelle at bruge på din båd, hvis du sejler meget. Solbrillerne giver et rigtig fedt look, når du kommer sejlende på din båd. Du har med garanti set en klassisk James Bond film, hvor Bond befinder sig på en stor yacht med et par lækre briller på. Mange bådejere vil mene, at solbriller er en nødvendig del af bådudstyret. Læs mere om bådudstyr og redningsveste her.

1 Comment
  1. Lisa says

    Ray Ban solbriller er et udmærket forslag til en konfirmationsgave til hende. Hvis det var mig der skulle konfirmeres ville jeg da blive rigtig glad for sådan en gave ( – det skal jeg dog ikke da det snart er 100 år siden er var i den alder 😉 ).

Leave A Reply

Your email address will not be published.