Charlotte Sparre tørklæder til efteråret

0

Charlotte Sparre tørklæder til efteråret

I takt med at vejret bliver koldere og blæsten tager til i styrke kan man med fordel begynde at gå med lidt tykkere tørklæder igen. Det er fortsat for varmt til det store strikkede uldhalstørklæde, så overgangs halstørklæder vil være at foretrække.

Charlotte Sparres efterår/vinter kollektion viser tydeligt at tørklæderne bestemt gerne må have varme farver. Charlotte Sparre har i 20 år med stor succes designet og produceret tørklæder. Hos Charlotte Sparre benytter de rene naturmaterialer som silke og uld. De fleste har prøvet at have en uldtrøje eller et uldhalstørklæde på før og oplevet af uld godt kan kradse/irritere huden. Hos Charlotte Sparre sættes der en stor ære i at producere tørklæder i den blødeste uld, således at det ikke kradser. Man kan også få kombinationstørklæder, der er fremstillet af både silke og uld.

Tørklæder er efterhånden blevet meget populære, og det gælder for alle årstider. Hos Charlotte Sparre kan du få gode ideer til hvordan dit tørklæde kan bindes. På den måde kan du med det samme tørklæde skabe rigtig mange forskellige looks og kombinationer med din øvrige påklædning. Et tørklæde er for mange kvinder blevet den accessorie der pifter looket op, og det gælder både til hverdag og til fest.

Et Charlotte Sparre tørklæde kan give din garderobe et friskt pust, samtidig med at det varmer og beskytter halsen/hovedet i mod den tiltagende blæst.

Leave A Reply

Your email address will not be published.