Hjemmeskomærker til børn – Superfit, Living Kitzbühel, Petit Nord…

0

Der findes et hav af sutsko og hjemmesko til børn, så hvilket mærke skal man vælge? Vi gennemgår her en række af de bedste mærker.

Superfit laver hjemmesko som er rigtig gode til instituionsbrug. Sutskoene har nemlig en robust men let og fleksibel gummisål, som kan holde til lidt af hvert. Drengemodellerne har typisk motiver af biler eller motorcykler og pigemodellerne fås som ballerinaer i diverse pigefarver og gerne med glimmer og blomster på. Hjemmeskoene koster ca. 200-250 kr.

Living Kitzbühels hjemmesko er lavet af uld og har typisk tynde skridsikre gummisåler. Sutskoene bliver designet i Dolomitterne og er ægte hygge til fødderne. Hjemmeskoene er enten meget enkle og ensfarvede eller har fine små blomsterdekorationer og lignende. Hjemmeskoene koster ca. 300-400 kr.

Petit Nord er et dansk mærke som har specialiseret sig i læder og skindvarer til børn. Petit Nord er især kendt for deres meget lækre skindhjemmesko med en pasform, som passer til de fleste fødder. Hjemmeskoene er meget enkle i designet og falder perfekt ind i stilkategorien ‘ skandinavisk design’. Pigerne kan også vælge imellem mange fine ballerinahjemmesko i alt fra guld og sølv til diskrete jordfarver. Hjemmeskoene koster ca. 400 kr.

Giesswein er måske et af de bedst kendte sutskomærker i Europa. Giesswein laver lækre uld- og bomuldssutsko til hele familien. Hjemmeskoene til børn har lette latex gummisåler som er bløde og fleksible. Hjemmeskoene fås både med sjove motiver og i neutrale ensfarvede styles. De fleste modeller koster ca. 250-350 kr.

Petit by Sofie Schnoor laver måske markedets mest populære ballerinahjemmesko. Hjemmeskoene fås i utallige farver og hver sæson byder altid på spændende nye modefarver. Hvis du er på udkig efter et par prinsesseballerinaer i skind, er Petit by Sofie Schnoor et sikkert hit. Bemærk dog at hjemmeskoene kan være i den brede ende af skalaen. Ballerinaerne koster ca. 350-400 kr.

Melton er kendt for deres sokker og strømper i høj kvalitet. Melton kan dog også byde ind med sutsko som er yderst venlige i ‘sko- og tøjbudgettet’. Melton har både skindfutter med elastik og skindfutter med velcrolukning. Skindfutterne fås fra kun 140 kr.

Alle mærkerne, som er beskrevet ovenfor, kan anbefales som sutsko, så det er bare med at vælge, hvilket mærke som passer bedst til dit barn.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.