Solbriller er den unikke accessories

Er du typen der har en meget casual stil, men alligevel godt kan lide at skille dig lidt ud fra mængden, kan solbriller være et super vigtigt element i din stil. Det element, som gør hele forskellen for din stil. Så det kan faktisk være et meget vigtigt element.

Selvom solbriller kun er en lille del af hele din påklædning kan den have en stor værdi, i forhold til hvis du vil være lidt mere unik, end alle andre. Det første som folk tænker, når de hører ordet solbriller er de klassiske RayBan-briller. Disse skilder sig desværre ikke ret meget ud, da enormt mange går rundt med sådanne solbriller.. Eller i hvert fald nogen der ligner.

Bevares, RayBan-solbriller er da super fede, men hvis du i forvejen går rundt med nogle neutrale shorts, og en sort T-Shirt giver et par “kedelige” sorte solbriller altså ikke ret meget swag.

Selvfølgelig kan det være, at du har det fint med at gå den klassiske vej, og blende lidt mere ind når du går en tur i gågaden, men hvis du er lidt eventyrlysten, hvorfor så ikke prøve nogle røde, gule eller blå solbriller?

Det behøves ikke at være de billige plastik WayFarer fra Tiger – Mange af de store brands indenfor solbriller som Giorgio Armani, Carrera solbriller, Diesel, Oakley solbriller og Gucci har også lavet briller som skiller sig ud fra mængden.

Selvom du måske kan mene, at solbriller ligger i den dyre ende for en accessorie skal du samtidig huske på, at solbriller aldrig går af mode, og jo også tjener et formål (at beskytte dig mod solen) udover at give dig en fed stil. Hvis du køber et par grønne solbriller i år, er det måske ikke lige stilen næste år, men så vent et år eller to mere, og så er de sikkert på mode igen. Hvis du vil være på den helt sikre side kan du jo altid købe dig et par sorte WayFarer solbriller. De skiller sig ikke så meget ud, men det er alligevel god stil, og hvis du køber nogle af god kvalitet kan du bruge dem i mange år.