Vælg den rette cykelkrog

0

Har du en cykel, som du er glad for og hænger normalt på krogen derhjemme? Så kan du godt læse videre, for her får du nogle tips til, hvilken cykelkrog du kan vælge imellem. Mange glade cykelentusiaster, ser gerne at cyklen hænger på en krog, som ikke skader cyklen. Derfor må krogen gerne have gummi på, så cyklen netop ikke bliver ridset.

Af cykelkrogs typer kan du også vælge imellem cykelkroge med kæder. Nogen foretrækker nemlig at sætte kæden op på loftet og dermed have gummikroge til ophæng. Grunden til at der er mange der foretrækker det er mest på grund af looket, da det bedre end ud, i forhold til at der er en enkelt krog, der holder cyklen.

Nogen fortrækker os en cykelkrog med skinne. Dem der foretrækker denne smarte cykelholder, er mest dem, som kun vil give det bedste af det bedste til din cykel. De er meget ømme overfor cyklen og vil gerne udstråle status og selvsikkerhed med denne type cykelkrog.

Det er en smagsag hvad man vælger og det kommer os helt an på, hvordan man ser på sin cykel. Man siger som regel, at jo mere man cykler, jo bedre cykelkrog bør den have.

På Bikesonline.dk kan du læse mere om cykelkroge, cykelslanger eller om en cykelkuffert. Det er god inspiration, hvis du er en cykelentusiast!

Leave A Reply

Your email address will not be published.