Vær opmærksom når du handler online

0

Nethandlen boomer og boomer. Der sættes rekorder hvert år, og det er ufattelige beløb, som der efterhånden handles for online. Med sådan en pengemaskine, som nethandlen er blevet, så opstår der også brødne kar på flere måder. Der er dem, som direkte snyder kunderne, og aldrig sender det købte. Men der er også dem, som sælger kopivarer, men udgiver dem for at være ægte!

Man kan diskutere hvilke af de to ting, som er værst, men en ting er sikkert, ingen af delene er iorden!

Det er især nogle af de store brands, som er hårdt ramt af kopivarer. Det er typisk webshops, som kommer fra Asien, som sælger disse. Tidligere var siderne på engelsk, og det var tydeligt for de fleste, at varerne ikke var originale. Men de er blevet bedre og bedre, og i dag udgiver flere og flere af disse fake webshops sig for, at være danske webshops. Sproget er danske, selvom det ofte er Google translate, som de har benyttet. Layoutet er desuden blevet bedre og bedre, og de er begyndt at benytte ord som officiel forhandler eller autoriseret online forhandler.
Ord som tidligere gav kunderne tryghed. Men du får alt andet end tryghed hos disse webshops.

Det er især Nike sko, Canada Goose jakker, Moncler jakker og Gucci + Louis Vuitton tasker, som der sælges. Ene og alene fordi det er mærker, som er oppe i tiden, og som er hotte!

Mærkerne kæmper en kamp mod disse webshops, men finanskrisen har medført, at forbrugerne ligeledes søger efter billige varer. Dvs dem som tidligere i de gode tider ville have købt en ægte Goose jakke, de vælger i dag en falsk, fordi det er hvad pengepungen tillader.

Og selvom mærkerne får lukket den ene webshop efter den anden, så virker det som Davids kamp mod Goliat. En webshop lukkes, men to nye skyder frem. Det er faktisk ikke engang forkert at sætte det sådan op, fordi det er sådan det sker.

Hvordan mærkerne skal komme disse shops til livs er meget tvivlsomt, men de er i hvertfald nødtil at gøre noget, hvis ikke kopivarerne skal ødelægge deres eget marked totalt. Så det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer!

Leave A Reply

Your email address will not be published.