Julen er kommet

0

Så er julen kommet med hvad dertil hører af julenisser, julefrokoster, julehygge, og ikke mindst julekonkurrencer. Julen 2010 byder på masser af gratis julekonkurrencer, lige som vi danskere efterhånden er blevet vandte til. Du kan vinde julegaver, julekurve, rejser, penge, gavekort, fladskærme og meget mere…

Er man til de gode gratis julekonkurrencer på nettet, så skal man da have en god oversigt over netop disse. Derfor har Danmarks førende oversigt over gratis konkurrencer valgt at lave en oversigt med julekonkurrencer. Er man ikke til alle julekonkurrencerne, så kan man også begrænse sin søgning til julekalender konkurrencer. Der findes allerede mange gode julekonkurrencer, og oversigterne vil blive opdateret løbende, så du kan få alle konkurrencerne med 🙂

Er du selv udbyder af en god julekonkurrence med gratis deltagelse, så har du naturligvis mulighed for at få din konkurrence med på listen. Du tilføjer bare din konkurrence til konkurrenceSiden.dk og så kommer den automatisk med på julelisten, hvis der er tale om en julekonkurrence. For du kan naturligvis også tilføje alle mulige andre typer af konkurrencer. Det er dog et krav at alle konkurrencer på siden er gratis at deltage i. Andre interessante præmiekategorier, kan være disse med vind rejse, samt vind gavekort. Mulighederne er næsten uendelige både for udbyderne, men også for de deltagene, da der idag findes rigtig mange gode og gratis konkurrencer på nettet.

Jeg håber at du får mange gode julestunder, og gem nu lidt pebernødder til os andre… Sæt en jule CD på anlægget og tilmeld dig allerede nu de forskellige sjove julekonkurrencer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.