Funktioner i Cms Systemer

0

Med et godt Cms System, kan selv begyndere og dem uden forudgående kendskab til programmering og hjemmesider skabe og styre både små og store websites.

Et Cms system  bruger typisk moduler skrevet i et web programmerings-sprog som PHP, ASP eller .Net. Disse moduler er kombineret til at designe og tilpasse hjemmesidens elementer. Disse moduler gør et Cms system  meget fleksibelt. Du kan bruge et modul, som er nødvendig for en bestemt funktionalitet på din hjemmeside og udelade noget, du ikke har brug for. For eksempel, hvis du ønsker at have et blog på dit websted kan du bruge et blogmodul til denne funktion.

Nogle Cms systemer er open source, så brugerne kan programmere udvidelser og deres egne brugerdefinerede moduler. Andre cms systemer kommer med en kommerciel licens. Den største fordel ved et kommercielt Cms system  er at du får bedre sikkerhedselementer og bedre kundeservice. Desuden kan du købe et CMS, der bedre passer til dit website. For eksempel, for et dansk website kan du bruge et dansk CMS.

De fleste Cms systemer er meget lette at administrere og har en høj grad af brugervenlighed. Generelt er kommercielle Cms systemer som det danske Cms system  easyWeb meget lette at bruge, da der ligger en stor indsats bag udviklingen af et sådant CMS system.

Et andet vigtigt element i et godt Cms system  er, at det er muligt at styre den eksternt via en webbrowser. Du kan ændre, erstatte og redigere indholdet på din hjemmeside når som helst, fra hvor som helst du ønsker. Med et let interface og en masse funktionalitet, kan et Cms system  stærkt anbefales.

Leave A Reply

Your email address will not be published.