Køb Smykker & Accessories På Nettet

5

Vil du gerne prøve at se lidt anderledes smykker og accessories på nettet, kan du prøve at kigge efter de små niche butikker der som oftest ikke har det store budget til annoncering  og reklame. Ofte har det stille vand den dybe grund !

smykker-på-nettetMen det er hos disse netbutikker du finder de specielle og rigtig fede produkter. Tit håndlavede smykker der har et begrænset publikum, men til gengæld får du kvalitet og lækkert smykkedesign, som ikke findes på ethvert gadehjørne.

De fleste webshops kører “mainstream” produkter og har kun prisen at konkurrere på. Det giver ikke helt den der fede følelse af at have fået fingre i noget som andre pludselig bliver interesseret i – fordi de ikke har set det før.

Personligt synes jeg at der er lidt for mange ligegyldige og dårligt producerede discount smykker, som kun har til formål at hive penge ud af de unge og derpå sælge dem et nyt. Vær derfor opmærksom når du handler i smykkebutikkerne, det er bestemt ikke altid de store glamourøse internetforretninger der fører den bedste kvalitet. Min personlige holdning er også at de skal nok klare sig. Vi skal også huske at honorere de små butikker der gør en stor indsats for at holde kvaliteten oppe og stadig har en menneskelig moral som basal drivkraft. God kvalitet og god service til en fornuftig pris. Det kan alle lide !

Pris og kvalitet hænger sammen når du shopper smykker på nettet. Derudover skal du nok også lige holde øje med f.eks smykker med nikkel og andre lumske kemikalier. Du skal absolut stole på den online butik du handler med. Ikke alle har rent mel i posen.

Smykker er også alletiders gaveideer til både hende og ham. Alle har en forkærlighed for fede smykker, hvad enten der er til hverdag eller fest. Jeg vil påstå at udover børnenes legetøj, er der smykker i de fleste af pakkerne under juletræerne i Danmark.

Især gaver til mænd er begyndt at indeholde flotte accessories og kvinderne sparer ikke på budgettet når manden skal piftes op. Det er lige fra maskuline rustfri stålsmykker til lækre nøgleringe og slipseholdere i stål.

Til kvinder er smykker der fremhæver deres feminitet ved at være in igen. I lang tid skulle det være små diskrete smykker, der ikke sprang for meget i øjnene – det har ændret sig.

Nu må kvindesmykker gerne være med store farvestrålende perler og armbånd i flere lag op ad armen. Det er flot og bekræfter at sådan var det også for tusind år siden, hvor kvinder var kvinder og mænd var mænd.

Vælg dine smykker & accessories med omhu. Investér hellere i det du inderst inde ønsker  dig og vent så hellere lidt længere med at købe det. Fed personlig stil signaleres i en kæmpe radius når du smelter sammen med de ting du bærer. Det er fedt at møde den slags mennesker, der kender sin egen grundsubstans og kan leve den ud i selv mindste detalje 😉 – misundelsesværdigt ?? – Næ du kan jo bare føle ind i dig selv !

God karma og held og lykke med dit smykkeindkøb på nettet.

5 Comments
 1. Malou says

  Tak for en fin lille artikel.

  Du har helt ret i det med de små butikker og de gode produkter.

  Jeg vil gerne slå til lyd for min yndlings nichebutik når det kommer til smykker – Mrs. Skipper på http://www.mrsskipper.dk – hun sælger også håndlavede smykker, og den personlige betjening er helt i top. Jeg skulle have lavet et par øreringe, og hun lavede nogle forslag, tog billeder af det og sendte til mig på mail – alt dette gør hun uden at det koster ekstra. I forvejen er hun ikke særlig dyr.

  Så jeg er superglad for mine nye unikke og ægte øreringe – og har allerede flere håndlavede smykker fra hende.

  Malou

 2. Roberto Cavalli Solbriller says

  Super godt indlæg, og nogle knald gode billeder!

 3. Bryllupsgaver says

  Helt klart en fed artikel med god motivation. Lad os hæve standarden generelt i Danmark.

 4. LED spots says

  Tak for en fin artikel

Leave A Reply

Your email address will not be published.