KBHpsykoterapi

0

“De fleste mennesker bliver på et tidspunkt i deres liv udsat for situationer, der kan være udfordrende at håndtere på egen hånd. Det er helt normalt.

Jeg hedder Hanne Christensen og jeg har over 10 års erfaring som professionel psykoterapeut. Personligt har jeg selv været igennem min del af udfordringer og kriser, hvilket har formet mig til den psykoterapeut jeg er i dag. Jeg ønsker at assistere dig i at at mærke dig selv i dit liv.

I min klinik i København tilbyder jeg individuel- og parterapi, der har til formål at hjælpe dig til at genopdage lykken og glæden ved livet.

En session varer 60 minutter og omfatter behagelig og konstruktiv samtale, der selvfølgelig er fuldstændig fortrolig. Jeg tilbyder støtte, hvis du lider under depression, angst, stress eller gennemgår en anden vanskelig periode i dit liv. Gennem samarbejde lokaliserer vi uhensigtmæssige adfærds- eller tankemønstre, der holder dig tilbage – og kommer dem til livs.

Jeg holder til i København K på Ny Adelgade 2, fjerde sal. Er du interesseret i at vide mere om mine behandlingstilbud, kan du til hver en tid tage kontakt til mig over min mail hc.psykoterapi@gmail.com eller ved at ringe til mig på +45 2398 5826. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få et liv i balance.

Leave A Reply

Your email address will not be published.