Sådan får du den billigste forsikring – 5 ting du SKAL gøre!

Lad os bare hurtigt blive enige om at faste udgifter såsom forsikringer, mobilabonnement og el-forbrug ikke kan blive små nok.
Derfor får du her en guide, som viser hvordan du kan få den billigste forsikring samt, hvordan du kan indhente kompensation for en flyforsinkelse eller et aflyst fly. Dette trick kan benyttes på alle forsikringer såsom husforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring.

Første skridt er, at du finder alle informationer omkring dine forsikringer. Dvs. hvilke forsikringer du har, samt hvilke informationer der skulle være omkring disse. F.eks skal du vide årgangen og mærket af din bil mm., hvis du vil spare penge på den.

Andet skridt er, at du undersøger hvilken forsikringsselskab du har på nuværende tidspunkt samt, hvad du giver for din forsikring. Dette er selvfølgelig essentilt for at få den billigste forsikring.

Tredje skridt er, at du undersøger om du er medlem af den fagforening. Ofte kan du spare penge på din forsikring, hvis du er medlem af en fagforening.

Fjerde skridt er, at du undersøger om du har brug for andre forsikringer, end dem du har.. Ofte kan du spare mange penge på dine forsikringer hvis du samler dem i den komplet forsikringspakke. Dvs. hvis også har behov for indboforsikring, rejseforsikring og en ulykkesforsikring kan du med fordel samle dem os søge efter pris. Undersøgelser viser, at du kan spare flere penge, hvis du efterspørger mere end en forsikring

Femte skridt er, at du benytter dig af en forsikringsportal såsom Forsikringstjekker.dk. Denne type sammenligningssider sikre dig, at du altid får den bedste billigste forsikring. Måden Forsikringstjekker.dk fungerer på er, at du indtaster dine ønskede forsikringer og derefter dine kontaktinformationer. Herefter vil du inden for 1-3 hverdage modtage op til 3 Gratis og Uforpligtende forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber.

Sjette bonus skridt er at du igennem Dansk Rejsehjælp kan indhente op til 4.500 kr. i kompensation. Det kan du hvis dit fly bliver forsinket eller aflyst. Såfremt det skulle ske, kan man rette henvendelse til sit forsikringselskab. Dog vil du dog nok få mindre ud af dette. Derfor kan du med fordel spare penge ved at sende dit kompensationskrav ind til Dansk Rejsehjælp.

Hvis du følger alle disse skridt er du med 100% sikkerhed på vej i den rigtige retning mod den billigste forsikring.