Sådan kan du får råd til drømmeferien

0

Vinteren og det kolde efterår nærmer sig for alvor Danmark, og det betyder, at mange danskere drømmer sig langt væk til varmere himmelstrøg. Men det koster jo som nævnt penge at drage sydpå, og det er ikke altid billigt. Derfor kan være svært at finde luft i økonomien til at få bestilt drømmeferien. Der er dog heldigvis nogle løsninger. Du får en række forslag i denne artikel til, hvordan du kan få råd til den ferie, som du går og drømmer om.

Tag ekstra vagter

Er du timelønnet og har mulighed for at tage ekstra vagter, så kan det være en fordel for dig at give den en skalle på arbejdet i et par uger for at få ekstra penge til at kunne tage på ferie. Selvom det kan virke hårdt, så er det vigtigt, at du også ser gevinsten ved dette på den længere bane. Nemlig at din drøm bliver opfyldt, og at du får mulighed for at komme afsted på drømmerejsen. Tag eventuelt fat i din chef og find ud af, om det er muligt for dig at få ekstra vagter. Er der det, så grib mulighed og gør det!

Tag et mobillån

En anden mulighed du har for at få penge på kontoen er ved at tage et mobillån. Find ud af, hvor mange penge du har brug for og sammenlign så mobillån med hinanden. Gør brug af en god sammenligning af mobillån og find så frem til det lån, der er aller bedst og billigst for dig. Kig eventuelt efter en låneudbyder, der tilbyder at du kan foretage et lån fuldstændig gratis. Det er der nogle selskaber, der gør op til et bestemt beløb. Du skal selvfølgelig betale pengene tilbage men med gratis menes der, at du ikke skal betale renter. Er du ikke så tryg ved at tage et kviklån, så kan du også forsøge dig med at låne af venner og familie.

Få et rengøringsjob

Der er rigtig mange rengøringsjobs ude i de danske hjem. Mange har nemlig rengøringshjælp i hjemmet i større eller mindre grad, og derfor skal der selvfølgelig være nogle rengøringsassistenter til at tage arbejdet. Prøv at hæng nogle opslag op på det lokale posthus, i de lokale supermarkeder eller del flyers rundt. Det er ofte et job, der er godt lønnet, så derfor er det meget begrænset, hvor mange timer du skal have for at få råd til drømmeferien. Du kan gøre fuldstændig det samme med blandt andet snerydning, hækkeklipning og græsslåning.

Få en avisrute

Det er faktisk ikke så svært at få en avisrute, som mange tror det er. Gå ind og opret dig selv som omdeler og søg de ledige ruter. Her har du bestemt mulighed for at kunne få en god avisrute og sikkert også nær dit hjem, så du kan få tjent lidt ekstra lommepenge. Mange synes faktisk, at det er et rigtig godt job, hvor tankerne kan få frit spil. Ligeledes tjener man penge, mens man motionere, og det kan være en rigtig god måde at starte dagen ud på.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.