Privatleasing populært som aldrig før!

1

Privatleasing har aldrig været mere populært

Privatleasing har i de senere år været stødt stigende, og flere dansker har fået øjnene op for de mange fordele der er ved at lease en bil fremfor at købe den selv. Ud over de mange fordele, har de mange lukrative tilbud der har været på f.eks. BMW leasing, Mercedes leasing o.s.v. også haft en stor indflydelse på den store stigning der har været i privatleasing.

Hvad er privatleasing?

Hvad er privatleasing? Den bedste definition er langtids leje af en bil, det vil sige ved privatleasing lejer du en bil af et leasingselskab. Når du lejer en bil af et leasingselskab, vil det også sige du ikke har de bekymringer, som du ellers ville have hvis du ejede bilen selv. Ved privatleasing slipper du for uforudsete udgifter til reparation af bilen, samt du også slipper for dyre service på bilen. Det er nemlig leasingselskabet ansvar, da det er deres bil. Det vil altså sige med privatleasing får du totalt budgetsikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om, at der kommer nogle uforudsete udgifter til bilen. Med privatleasing skal du blot betale en fast månedlig ydelse og en engangsydelse, og der kommer ikke andre regninger end disse. Læs mere om privatleasing her…

Fordele ved privatleasing:

  • Lukrative leasingtilbud på markedet
  • Total budgetsikkerhed
  • I nogle tilfælde billigere
  • Ingen bekymringer med hensyn til at eje bilen selv

Er det billigere at privatlease en bil fremfor at købe den selv?

Om det er billigere at privatlease en bil, fremfor at købe den selv, er meget forskelligt og kommer an på den enkelte situation. Der er en række forhold som spiller ind når man skal finde ud af om det er billigere, at privatlease. Først og fremmest kommer det an på om hvor langtid, man ønsker at beholde bilen, hvis man ønsker at have bilen længere end 3-4 år er det typisk billigere at købe den selv, men hvis man kun ønsker den i 3-4 år er det i mange tilfælde billigere at privatlease bilen. Bilens pris har også stor indflydelse på om det er billigere at privatlease den fremfor at købe den. Typisk er der flere penge at spare ved privatleasing når det er dyrere biler det handler om.

1 Comment
  1. andersv3 says

    Håber der er nogle der kan bruge denne artikel :))

Leave A Reply

Your email address will not be published.