Få råd til drømmerejsen

0

At rejse er for de fleste af os et af de større højdepunkter i livet. Men det er ligeså også en af de større udgifter vi har, og kan for nogen være svært at finansiere med både familie- og boligudgifter, som samlet set løber op. Moneylender.dk har lavet en guide med 5 simple tips, som er værd at følge, og som gør det nemt og billigt at finansiere ønskerejsen, hvor end turen må gå hen.

 

Rejs i off-season

Når du skal vælge destinationen for din næste rejse, og du gerne vil spare penge, hvor der kan, vil det være en god idé at vælge at rejse i off-season, afhængig af hvor man skal hen. Altså at rejse på det tidspunkt, hvor der er færrest turister det pågældende sted. Den mest populære tid at rejse for turister i Europa er om sommeren, hvor det f.eks. i Thailand er om vinteren. Ved at vælge de mindre turistede tidspunkter eller lige uden for højsæsonen, vil priserne være væsentligt lavere, butikkerne vil stadig have åbent, der er ikke for mange turister og vejret er oftest også stadig ganske fint. Ved at rejse i off-season, kan der spares en hel del penge, og det kan lige akkurat være det, der skal til for at gøre drømmerejsen mulig.

Vær fleksibel med transport

Det er dyrt at flyve, men det kan gøres billigere. En måde at spare penge på rejsen her, vil være at stå fleksibel i forhold til transporten. Der kan spares mange penge, hvis man vælger at flyve indirekte med et stop eller to, frem for at flyve direkte til sin destination. Læg også mærke til, at priserne ofte er højere på udvalgte ugedage tæt på weekenden, da det ofte er her, hvor folk rejser til og fra de forskellige destinationer. Nogen gange kan selve tidspunktet på dagen for flyafgangene også have indflydelse på prisen. Det er også vigtigt at tjekke op på her.

Find den bedste hotelløsning

Der findes rigtige mange sider på internettet, som sammenligner forskellige hoteller og priser på din destination på det gældende tidspunkt, du vil af sted. Ofte har det samme værelse forskellige priser afhængig af den side og udbyder, du kigger på. Book hotellet på den hjemmeside, som tilbyder den bedste ydelse til færrest penge. Man indtaster bare søgekriterierne for ens rejse, herunder destination, rådighedsbeløb og hvad der ellers må være af kriterier, og så kan man finde de sider på nettet, som tilbyder den bedste løsning herudfra.

Book i sidste minut

Det kan betale sig at booke rejsen så tæt på afgang som muligt. Ofte står f.eks. hoteller med ledige værelser, som de selvfølgelig ikke vil have stående tomme, så derfor vil de ofte have ekstra gode tilbud i dagene lige op til værelsernes deadline. Her kan der også være mange penge at spare.

Lav et budget

Ligegyldigt hvor man skal hen, og hvor lang tid man er af sted, så er det klogt at lave et budget for sin rejse. Selv når alle udgifter til fly og hotel er betalt, og man har fået de bedste tilbud hertil, så skal man stadig have penge til at leve for, det sted man skal hen. Undersøg valutaen, og hvad tingene koster i landet, og lav herudfra afhængig af de dage, du er af sted, et grundlæggende budget som overordnet giver et overblik, over hvor mange penge du må bruge og på hvad. Ofte kan der være nu uventede udgifter, så sørg for at have lidt ekstra med, hvis nu der skulle ske noget skade af en art, eller du må få lyst til at købe noget med hjem til familien, venner eller dig selv.

Selvom der er mange gode råd at hente til at gøre rejsen billigere, er det stadig en omkostning at rejse. Og det er betydeligt sjovere at rejse, når der et åndehul i økonomien. Derfor kan det betale sig at tage et samlet ferielån til rejsen, så der er råd til det hele. På Moneylender.dk kan du se, hvordan du kan sammenligne de forskellige lån og samle det hele et sted. Lån penge nu til drømmerejsen

Leave A Reply

Your email address will not be published.