Graviditetstøj fra Family2be

0

Når du kommer et stykke ind i din graviditet, bliver det nødvendigt at anskaffe dig graviditetstøj, da du ikke længere kan være i det tøj, du har brugt hidtil. Graviditetstøj er designet til den gravide krop og har ekstra vidde eller stretch, så der er plads til kroppens forandringer. Hos Family2be har vi selv været igennem to graviditeter, hvilke har givet os erfaring med, hvilken form for graviditetstøj du bør anskaffe dig.

Hvorfor bør jeg anskaffe mig graviditetstøj?

Du bør anskaffe dig graviditetstøj af tre årsager; det er praktisk, behageligt og nødvendigt. Graviditetstøj er praktisk, fordi det er specialudviklet til gravide og derfor har en række funktioner, der gør din graviditet nemmere. Det er behageligt, fordi det hverken strammer eller generer, og det er nødvendigt, fordi det omkring 12. uge bliver umuligt at passe en stor del af dit normale tøj.

Kan jeg anvende mit normale tøj under min graviditet?

Det er muligt at anvende dit normale tøj under din graviditet, hvis det har stretch, eller hvis det sidder løst omkring maven, hvilket mange gør. Der er dog nogle beklædningsgenstande, det bliver nødvendigt at anskaffe, hvilke du kan læse om nedenfor.

Graviditetsbukser

Graviditetsbukser er uundværlige, fordi dine normale bukser på et tidspunkt bliver generende omkring maven. Det er en fordel at vælge et par graviditetsbukser, der kan udvides i takt med, at din mave vokser, da du dermed kan bruge dem under hele graviditeten.

Graviditets-bh’er

Under og efter din graviditet vokser brysterne. De kan vokse helt op til to skåle, hvorfor det er vigtigt at investere i en graviditets-bh, der giver god støtte, og som passer i både omkreds og skål. Det er en fordel at købe amme-bh’er, da de også kan bruges efter fødslen.

Bluser og toppe

Også graviditetsbluser og -toppe får du brug for. Her anbefaler vi, at du køber løse bluser eller toppe med stretch, hvor der er plads til maven. Du kan med fordel købe toppe og bluser, der er ammevenlige, så du også kan bruge dem efter fødslen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.