NY DANSK FORHANDLER AF VINDUER OG DØRE

Vindue-Outlet.dk er din nye online forhandler af vinduer og døre.

Hos Vindue Outlet samler vi et stort udvalg af nye, brugte- og overskuds vinduer og døre.

Med fokus på at kunne tilbyde vinduer og døre til alle målgrupper har vi delt vores elementer op i kategorier som “Outlet” “Nye vinduer og døre” og “Halvfabrikater”.

I vores Outlet-kategori har vi fokus på at tilbyde vinduer og døre, fra nogle af Danmarks bedste producenter, heriblandt Glaseksperten og UD Vinduer, til outlet-priser! Her får du altså dansk kvalitet til rigtig gode priser. Elementerne har, oftest, aldrig været monteret og er blot blevet placeret på et lager. Derfor, kan du, uden at gå på kompromis med kvaliteten, få, næsten, nye vinduer og døre til en rigtig skarp pris!

Hvis du køber et vindue eller en dør fra vores Outlet-kategori, kan du få leveret det dag til dag – uanset, hvor i landet du befinder dig!

Vores halvfabrikater består af elementer, som af den ene eller anden grund, er blevet bremset i produktionen og ikke har til hensigt, at blive produceret færdig. Elementerne vil derfor mangle glas, alu, karme eller lignende. Her har du, som kunde, derfor mulighed for at sætte dit præg på det færdige resultat. Du vil, ofte, kunne vælge, hvilken type glas, hvilken farve alu eller måske hvilket materiale bundtrinnet skal være i.

Nye vinduer på specifikke mål

Vi bestræber os på at kunne finde vinduer og døre til alle vores kunder, men det sker ind i mellem, at vi ikke har hverken halvfabrikater eller overskudselementer i det mål, som kunden søger – hvis det er tilfældet, så har vi en række leverandører af nye vinduer, som vi kan indhente tilbud hos og fremsende til kunden.

På nuværende har vi mulighed for at indhente tilbud på vinduer og døre i træ, træ/alu og mahogni, men inden længe vil vi også kunne tilbyde vinduer og døre i plastik mm.

Når du bestiller nye vinduer og døre igennem os, er du sikker på at elementer lever op til alle danske lovkrav via DVV (Dansk Vindues Verifikation) samt har 10 års garanti. Du kan bestille dine nye vinduer og døre via vores formular på vores hjemmeside under nye vinduer og døre.

Vi har ambitioner om at være danskernes foretrukne portal indenfor køb og salg af vinduer – derfor har du også mulighed for at sælge dine vinduer til os, uanset om det er fejlkøb eller brugte.

Du kan benytte vores formular, til dette, under “Brugte vinduer / Brugte døre” – send blot billeder af elementerne samt lidt relevant info og så vender vi tilbage med et fair bud på dine døre og vinduer.

Vi har fokus på miljøet

Det er vigtigt for os at passe på miljøet. Derfor er det også et bevidst valg, at vi tilbyder elementer fra vores outlet kategori, samt brugte og halvfabrikerede elementer. Vores outlet kategori består nemlig af ubrugte elementer der er stillet på et lager, fordi der kan være begået en fejl i forbindelse med opmålingen, enten fra kundens eller producentens side. For at disse elementer ikke skal stå unødvendigt på lager til de bliver kasseret, tilbyder vi disse elementer til outlet priser med store besparelser, kontra deres oprindelige værdi. Med andre ord betyder det, at disse elementer alligevel kommer ud og giver værdi, således at produktionen ikke har været spild af diverse ressourcer ift. miljøet m.v.

Vi sørger for at eventuelle elementer som ville være endt på forbrændingen, får nyt liv og giver glæde andetsteds samtidig med at vores leverandører får sine tabte penge tilbage!

Så, når du handler på Vindue-Outlet gør du ikke kun noget godt for dig selv og din pengepung, men også for miljøet.