J-ware udvider i corona tiden

J-ware har i mange år været synonym med kvalitet, gode priser og professionel vejledning i alt inden for rygeartikler og -udstyr. I denne særlige tid med corona har dette ikke ændret sig – tværtimod. Faktisk går det så godt hos J-ware, at de nu udvider forretningen.

Udvidelsen kommer efter en tid med stigende efterspørgsel og stor succes med deres eget kendte og populære J-ware mærke. At forretningen selv i disse prøvende corona tider kan udvide vidner blot om deres store succes.

En udvidelse med webshop

Udvidelsen er ikke af den fysiske butik beliggende i Taastrup. I stedet satser J-ware på at udvide deres online handel gennem en helt ny webshop. Herfra kan kunder fra hele Danmark finde deres rygeartikler og tobakstilbehør.

Sortimentet indeholder rullepapir, filtre, cones, piber og meget meget mere. Hos J-ware kan du nu finde alt, hvad du skal bruge samlet et sted. Og med en ny webshop er du få klik væk fra at få leveret det hele direkte til din dør.

Flere produkter og en udvidelse af sortimentet

Ikke nok med at J-ware udvider med en webshop, så udvider de også deres sortiment. Butikken har altid stået for god kvalitet og professionel service, hvilket bæres videre i deres nye og øget udvalg af produkter. Deres sortiment dækker nu også e-væske, CBD, tobak og spiritus.

Med disse tilføjelser er deres udvalg ret komplet, da du kan finde alt hvad du skal bruge – både piben og det der skal i den, såvel som meget andet til netop dine rugebehov. Med en udvidelse i en corona tid sætter J-ware sig stærkt på markedet for headshops.

Derfor udvider J-ware i en tid med corona

Den usikkerhed og krise som mange forretninger mærker lige nu i forbindelse med corona pandemien, får mange til at holde tilbage. Men J-ware ser de mange forandringer og nye vaner i samfundet, som noget de kan imødekomme. Under coronaen har vi blandt andet set, at onlinehandelen aldrig har haft det bedre.

Derfor er det også et perfekt tidspunkt til at åbne en webshop. På den måde kan flere danskere få mulighed for at indkøbe deres rygeartikler på en sikker og overskuelig måde. Ikke nok med at du kan mindske risikoen for smitte ved at handle online, så kan du også spare både tid og penge, når du køber e-væske og CBD-olie på J-wares nye webshop.

14 års erfaring som headshop

J-ware er ikke nye i branchen. Faktisk har de over 14 års erfaring med at handle og vejlede i rygeartikler og tobakstilbehør. Derfor kan du også være sikker på god service og produkter af høj kvalitet, når du handler hos dem. Og det er lige meget om du besøger den fysiske butik i Taastrup eller deres nye webshop.

Med udvidelse kan J-ware imødekomme endnu flere behov. Deres sortiment er bredt, og der er noget for enhver smag. Derfor kan du let og enkelt finde præcis det, du søger. Med en webshop kan du ordne dine indkøb fra din egen komfortable sofa og handle dine vare 24/7.