Outsource dit lager og spar penge!

0

Har du nogensinde overvejet om du kan spare penge ved at lade andre stå for din lagerstyring og forsendelser? Svaret på spørgsmålet er ja, det kan du. Hos Northern eCommerce har vi arbejdet med drift af webshops i over 10 år, hvilket resulterer i at vi er komfortable med alle processer. Dette er grunden til at vi har valgt at lave et Pakkecenter. Vi benytter os af pluk og pak, hvilket fungerer til punkt og prikke, og vi kan levere produkter til tiden uden problemer, da vi har faste fragtaftaler med firmaer som GLS og DAO, som dagligt afhenter vores pakker. Denne mulighed vil vi gerne dele med jer, og på Pakkecenter.dk kan i læse om dette.

Vi tilbyder selvfølgelig et skræddersyet tilbud som afhænger af hvilken volumen som du skal afsende hver dag. Så det er lige meget om du er nystartet eller har været i gang i lang tid, vi finder den bedste løsning til dig.

Spar penge og tid på en simpel men effektiv løsning.

Vi er her for at hjælpe dig. Med vores store erfaring indenfor faget, er det efterhånden noget som er hverdag for os. Vi har selv været i en situation hvor det fyldte meget for os at skulle pakke hver dag og ved at gøre brug af et Pakkecenter fylder det hverken ift. plads eller tid, da vi tager os af det.

Vi tilbyder altså fuldkommen dækning af alt hvad der har med pakning at gøre, det betyder alt fra lageropbevaring, pluk og pak, returnering og kundeservice. Alt dette gør vi til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både opbevaring på paller og hylder, og ved at samle flere webshops forsendelsesvolumen, sparer vi sammen mere på forsendelsen.

Forbrugerne stiller i dag skyhøje krav til e-handel og med vores store erfaring kan vi tilbyde et sted hvor vi lever op til kravene som bliver stillet, og med garanti vil spare meget af din tid og dine kræfter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.