Forbered dig til Black Friday allerede nu og brug dagen til at spare MANGE penge

0

Black Friday i Danmark bliver vildere og vildere år efter år. Og 2020 bliver nok ingen undtagelse. Flere og flere butikker hopper med på bølgen og dem der var firstmovers bruger mere og mere tid på at optimere deres forretning mod denne store handelsdag og dage omkring.

Det kan du udnytte til din fordel, hvis du f.eks. gerne vil spare en masse penge på nogle konkrete ting du ønsker dig eller have alle årets gaveindkøb ordnet på denne ene dag – med store besparelser.

Start med ønskelisterne

Start med at lave din egen ønskeliste. Hvad ønsker du dig og hvad mangler du? Og kan du vente med at købe det til Black Friday, så planlæg og lav lister allerede nu.

Hvilke fester, højtider eller events skal du til efter Black Friday, som du kan købe gaven til på Black Friday? Tænk over det og lav også lister for dette, samt hvad du skal have købt til de forskellige personer og events.

Tips til at få de bedste tilbud på Black Friday

Undersøg allerede nu, hvilke butikker der har de produkter du skal købe fra dine indkøbslister til dig selv og andre.

Tilmeld dig evt. deres nyhedsbrev og bliv medlem af deres Facebook side. De fleste webshops, går meget ud af begge dele, op til Black Friday, og her kan du få del i de bedste tilbud og gode rabatkoder til bestemte produkter.

Du kan også undersøge på forhånd og der findes storcentre eller gågader, i nærheden af hvor du bor, som har butikker, hvor du kan købe alt det du har behov for. Black Friday er nemlig ikke kun noget der foregår online. De fysiske butikker har også taget det til sig.

Alternativt kan du besøge hjemmesider som f.eks. https://black-friday-tilbud.dk/, hvor du finder en oversigt over alle de webshops, som gør noget ud af Black Friday, og som har gode tilbud på dagen.

Produkter du ofte kan spare penge på ved at købe på Black Friday

Du kan nok spare penge på det meste på Black Friday, men det siger næsten sig selv at jo dyrere et produkt er, des mere kan du spare. Så hvis du trænger til nye møbler, en ny computer (eller andet elektronik) eller andre dyre ting, så overvej at købe det på Black Friday med besparelse.

Derudover er det også en god ide at kigge efter produkter som der traditionelt set er en stor avance på. Det kunne f.eks. være tøj. Du kan være heldig at spare rigtig mange penge på tøjindkøb på Black Friday.

Oplevelser er også populært at sælge på Black Friday. Det samme er legetøj, skønhedsprodukter og et hvad af andre ting.

Har du fået blod på tanden, så forbered dig på den kommende Black Friday. Du kan se Black Friday datoer, for de kommende år på denne side.

Leave A Reply

Your email address will not be published.