Ravn Akupunktur

0

Ravn Akupunktur er en akupunkturklinik, der ligger i Odense på Wichmandsgade. Med speciale i smertebehandling, hjælper jeg dagligt mine klienter til et smertefrit liv. Jeg lindrer alle typer af smerter for eksempel smerter grundet sportsskader.

Jeg adskiller mig fra mange andre akupunktører, da jeg altid har det gode resultat for øje. I alle mine behandlinger er jeg interesseret i målet, fordi jeg gerne vil have at mine patienter er smertefri når de forlader klinikken.

Min ambition er at blive en af de bedste inden for smertelindring med akupunktur, og derfor har jeg lavet en garanti for smertelindring efter min behandling. Der eksisterer mange metoder indenfor akupunktur, og har du smerter efter en behandling hos mig, refunderes din betaling og jeg behandler dig igen med rette metode så du kan blive smertefri.

Har du spørgsmål til mine behandlinger, kan du altid kontakte mig. Du kontakte mig på telefon 40 16 02 14 eller sende en mail til mig til ravnakupunktur@gmail.com.

 

Akupunktur Odense

Leave A Reply

Your email address will not be published.