En shopaholics bekendelser

0

Jeg er lidt flov over at indrømme det – og det har faktisk været rigtig svært for mig at erkende det – men jeg er shopaholic– total shopaholic og med alt hvad dertil hører af skam og dårlig samvittighed. Min største skræk er at blive kontaktet af et Inkassofirma og sat under administration. Jeg har med forfærdelses fulgt med i tv programmer, hvor folk har brugt styrtende med penge og er endt på fallittens ren. Nogle folk sidder og ler forarget og føler sig godt underholdt, men for mig er det en helt anden oplevelse. Jeg sidder der og kigger ind i skærmen og tænker, jamen det der er jo mig – de beskriver præcis min situation.

Det er helt skørt, for på en god dag, så kan jeg virkelig godt se, at det er helt vanvittigt, at jeg bruger en masse penge, som jeg ikke har. Så kan jeg godt være fornuftig og sige til mig selv, at i dag må du ikke gå i butikker, du må ikke surfe på nettet og lade dig friste af gode tilbud. Jeg kan også godt se, at jeg skal til at afvikle min gæld. På en rigtig god dag, kan jeg godt være fornuftig, men så lige pludselig sker der et eller andet, som gør mig ked af det eller i dårligt humør og så trøste shopper jeg. Det giver simpelthen sådan et dejligt adrenalin boost at falde over et godt tilbud eller købe en smuk trøje og få den pakket ind i silkepapir og en lækker pose. Bagsiden af medaljen er som sagt min frygt for at blive afsløret. Det vil være så flovt, hvis min familie og venner får at vide, at jeg slet ikke hat råd til den livsstil, som jeg flasher og at alle mine ting i virkeligheden er købt på overtræk på mine kort.

Inkassofirmaet var hjælpsomt med rådgivning og afdragsordning

Men så forleden dag, så skete det selvfølgelig. Det der ikke måtte ske, skete. Jeg fik brev fra Debtia.dk der på vegne af en af de mange forretninger jeg skylder penge, ville hjælpe mig med at få afdraget min gæld. Først blev jeg rigtig vred og bange, men jeg blev positivt overrasket. Jeg skulle kontakte en af deres rådgivere og i dag har jeg fået en god afdragsordning samt råd og vejledning til hvordan jeg fremadrettet kan håndtere min afhængighed

Leave A Reply

Your email address will not be published.