Har du problemer med synet i mørket?

0

Føler du dig utryg som bilist, når mørket falder på? 
For at kunne opnå en sikker kørsel i mørket, stilles der krav til vores syn og evnen til at fungere i mørke omgivelser. Vores syn bliver udsat for en masse påvirkninger, når mørket er faldet på, og det kan være svært at håndtere pludselige lysindfald af forskellig karakter. Vi kan have en tendens til at overanstrenge vores øjne, når vi forsøger at fokusere i mørket. Det kan både være som bilist i trafikken, men også som gående i naturen eller i byen. Mørket sender signaler til nerver i hjernen, om at intensivere din koncentrationsevne. Det kan slide hårdt på dit energiniveau, og udvikle ubehagelige situationer i trafikken. 

Zeiss har udviklet Drivesafe brilleglas til folk der lider af mørkesyn eller nattesyn. Det er brilleglas både til enkelt- og flerstyrke glas, som giver en vis diversitet til alle typer mennesker. Zeiss Drivesafe er en trafiksikker hverdagsbrille, som ikke kun anvendes til kørsel i mørke. Brilleglassene giver dig overskud og sikkerhed, så du kan nå dine mål uden for meget besvær. Zeiss har optimeret glassene til at være en universel del af din hverdag. 

Brilleglassene kan hjælpe danskerne til bedre synskvalitet, så man kan føle sig sikker i dagligdagen. Omkring halvdelen af alle danskere har problemer med synet ved mørkekørsel. Det kan være, at du har oplevet usikkerhed ved kørsel i mørke, fordi du ikke kan se optimalt og dermed ikke efter hensigten. Danske bilister oplever at blændingen fra modkørende biler forstyrrer synet, og giver en ubehagelig oplevelse under kørsel. Zeiss Drivesafe brilleglas er en mørkebrille, der tilfører beskyttelse til dine øjne, når du befinder dig i mørket. Din lysfølsomhed afhjælpes fra det øjeblik du giver dine øjne stærke brilleglas. Brilleglassene er med til at dæmpe lysstyrken bl.a. fra modkørende bilister i trafikken, som overordnet sikrer dig en bedre komfort og oplevelse i hverdagen. 

Zeiss har også udviklet brilleglas mod blåt lys, som vi i den moderne konstant bliver udsat for. Blåt lys er med til at forstyrre vores nattesøvn, og kan give spændinger og hovedpine. Mange timer foran en skærm kan forårsage stor skade på dine øjne, og påvirker dit generelle sundhedsniveau. 

Uanset behovet for brilleglas kan en Zeiss glas optiker hjælpe dig til fornyet energi og sundhed i din hverdag. Hos en optiker kan du få skræddersyet et sæt briller lige efter dit synsbehov, og igen nyde din dagligdag uden de store besvær. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.