El Scooter Ikast – Oplev friheden af en El scooter

0

CP Mortensen ApS åbner nu en afdeling i Ikast – El Scooter Salg

El Scooter Ikast. Coronakrisen har været hård ved mange virksomheder, og har kostet rigtig mange penge. Det er derfor vigtigt at se lys for enden af tunellen, og det har vi bestemt fokuseret på. Derfor har gjort det nemmere for vores kunder, at handle lokalt. Vi tilbyder nu salg, service og reparation i Ikast.

“Vi har længe oplevet stor interesse, for vores El Scootere herude i Ikast. Derfor fik vi denne idé om at forsøge at åbne en butik. Så vi gav vores kunder mulighed for at handle lokalt.” siger Per Mortensen.

Mange af vores kunder har forskellige behov, og det vil vi selvfølgelig være behjælpelige med at få dækket. Der er mange som gerne vil have en El Scooter som kan komme fra a til b. Eller at den kan benyttes inde i butikker og gågader. Der vil vi anbefale en 3-hjulet El Scooter, se mere her.

Men ønsker man at komme ud at køre lange ture f.eks. i den danske natur, har vi også det. Alle de forskellige behov, kan vi altid finde en El Scooter eller Rollator til. Se mere her: GO-EL 840GO-EL 950Rollator

El Scooter Ikast har næsten hele vores sortiment i butikken. Hvis man har brug for et dækskift eller skift af lys, har vi også det. De reparationer som bliver for store i Ikast, vil blive klaret i Herning. Vores kunder kan så låne en El Scooter indtil at vi har repareret deres køretøj. Nogle gange kommer vi ud for at vi ikke har reservedelen på lager. Derfor vil vi bestille den hjem, og hjælpe dig så hurtigt som muligt. For mere information om hvad vi har på lager i Ikast, klik her.

Der kan være meget tvivl om batterierne på køretøjet, derfor har vi lavet en guide som du kan følge her: Batterier til El Scooter hvad er op og ned

Butikken vil være åben Mandag & Onsdag 12-16. Der vil være rig mulighed for at få serviceret eller repareret sit køretøj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.