Gode tips til ferieplanlægningen under Coronaepidemien

2020 har på mange måder været et år, som vi sent vil glemme. Inden sommeren ramte havde mange planlagt ferie og ophold rundt omkring i det danske land og udlandet på mere varme adresser. Coroanen kom og lukkede grænserne og flytrafikken, som satte en stopper for rigtig mange menenskers ferieplaner og forretningsrejser, og skabte en frygt for at rejse. Når det danske sommervejr som i år bød på en masse regn og gråvejr, er der mange der mangler ideer til, hvilke coronavenlige ferie og opholdsalternativer, der findes i forhold til den tradionelle måde at holde ferie og konferencer på i udlandet. Så her kommer et par fif til, hvordan man kan planlægge ferien og forretningsrelaterede ophold i Danmark:

Oplev det danske land

Ude godt men hjemme bedst. Mange danksere planlægger deres ferie ud fra charter rejser og varme feriedestiationer, hvor turen går til mere eksotiske områder. Hvis du bestiller ferie til udlandet på forhånd, kan du ikke være sikker på at din ferie bliver til noget. Mange glemmer derfor at der findes fantastiske feriedestinationer i Danmark. Danmark er et skønt ferieland, men samtidig er der også regionale områder som er hårdt ramt af covid19, derfor kræver det ekstra planlægning, hvis du skal kende til de rigtige steder at tage hen. Af nævneværdige steder at tage hen er Bornholm, hvor man får følelsen af at komme væk, samtidig med at man holder sig ind for landegrænserne. En tur til Bornholm vil derfor være ideelt for familier, der vil opleve den naturskønne ø, der byder på røgerier, rundekirker og rokkesten med en masse muligheder for gode gåture og afslapning på solskinsæen. En anden populær feriedestionation som mange tager til er det sydfynske øhav, Her findes lækre strande og en masse lokale herregårde, der tilbyder madoplevelser og natur i aller højeste kvalitet. En mere ukendt, men ovenud fantastisk naturskøn perle er området omkring Gudenåen, herunder Skanderborg og Silkeborg. Her ligger en masse muligheder for sejle med kajak og med danmarks ældste hjuldamper. I området omkring Gudenåen finder du ligeledes en masse fantastisk opholdsteder, som tilbyder romantiske og familievenlige ophold med muligheder for afslapning, fysisk aktivitet, natur og gastronomi i højeste kvalitet.

Ferie og weekendophold i Danmark behøves ikke koste en bondegård

Mange har den opfattelse at de danske hoteller, hvor man kan booke weekendophold og selskabslokaler til festlige begivenheder ligger i den høje prisklasse. Dette er dog et opfattelse, som ikke passer med virkeligheden. Faktisk har Danmark nogle af de bedste bed and breakfast steder samt hoteller, der er til at betale. De danske kyster er fyldt med strandhoteller og virksomheder, som tilbyder weekendophold med fantastiske værelser, tæt på byen, få meter fra stranden og gastronomi med lokal dyrkede råvarer. Ligeledes er der en høj koncentration af sådanne steder i og omkring den midtjyske hede. Et weekendophold hos Radisson Blu Hotel i Silkeborg er blot et eksempel på en fantastisk feriedesitaiton uden det behøver at vælte budgettet. Her er der fokus på afslapning i hyggelige og naturskønne omgivelser central belligende i Silkeborg, og dog stadig tæt på lækre restauranter og gode shoppinmuligheder. Herfra kan du samtidig nyde en af Danmarks bedste område for golfinteresserede, smukke cykelruter og meget mere. Mulighederne er mange, så fortvivl ikke over at coronaen har sat en stopper for din ferie. Danmark er uansat, hvordan du vender og drejer det et fantastisk sted at holde ferie, hvad enten det er med familie, venner eller kæresten.

Du kan få mange flere rejsetips til sommerferien her