El-Scooter Tilbehør Og Reservedele – Landsdækkende Rådgivning

0
Cp Mortensen tilbehør el scooter

Nu kan du få professionel rådgivning til reservedele og tilbehør.

Reservedele

Hos Cp Mortensen har vi valgt at lagerføre reservedele til alle vores modeller – Så du hurtigt kan komme ud og køre igen. Samtidig med at vi selvfølgelig også udføre reparationer på stort set alle El-Scootere. Vi har også en masse reservedele til andre El-Scooter leverandøres produkter. Du kan altid forvente at modtage en professionel vejledning og reparation af dit produkt. Hos Cp Mortensen har vi en webshop hvor du kan handle og finde dine nye dele. og ved tvivl er vi på telefonen. Vi bruger GLS som er super hurtige til at levere pakker, så ved alle bestillinger inden middag, kan du forvente at modtage pakken dagen efter.

Tilbehør

Hos Cp Mortensen har vi også et stort udvalg af tilbehør. Vi har selv været ude og vælge hvilket tilbehør vi ønsker at lagerføre, dermed holder vi en hvis standart på kvaliteten af vores produkter. Det har stor betydning for os at kunne sælge kvalitets produkter til en lav pris. Da vi både tilbyder internetsalg, salg fra landsdækkende forhandlere, samt fysiske butikker, har vores kunder rig mulighed for at opleve vores produkter. Så selvom det er sommer eller vinter, har vi tilbehøret lige til dig.

Professionel rådgivning

Det er vigtigt at vælge de rigtige reservedele til din El-Scooter. Nogle af delene på en el-scooter er meget avanceret. f.eks. når elektronikken fejler, kan det være svært at reparere. Derudover, kommer desværre ikke så langt med dæk i den forkerte størrelse. Typisk står størrelsen på siden af dækket, men nogle gange er fagsproget lidt svært. Derfor er vi altid klar på telefonen, til at hjælpe dig på hjulene igen. Vores webshop indeholder reservedele til alle vores egne El-Scootere, og er inddelt i kategorier alt efter hvilken scooter man mangler reservedele til. Fx. Reservedele for GO-EL 840

Leave A Reply

Your email address will not be published.