Sørg for en smuk begravelse

0

En begravelse er for de fleste ikke en lykkelig begivenhed. Det er her vi skal sørge for at give vores afdøde en smuk afsked. Det er her VA Begravelse kommer ind i billedet og sørger for det hele. Lige fra dødsfaldet, til ceremonien er veloverstået sørger de for, at det hele er taget hånd om. Du kan selv bestemme hvor meget du vil ind og have styr på.

VA Begravelse dækker hele fyn og har altid åbent. Du kan altså ringe ind 24/7 og blive mødt på din adresse inden for 3 timer. Her snakker i om de specifikke ønsker i måtte have til en begravelse eller bisættelse. Her vil i også få et tilbud på en pris for ydelserne. Efter dette, kommer der ikke nogen ekstra tillæg eller uforudsete regninger medmindre i har ændringer til selve aftalen.

Priserne er alle sammen gennemsigtige og står på bedemandens hjemmeside.

Leave A Reply

Your email address will not be published.