Gør dig klar til din ferie

Sommeren står for døren, og i år vil langt størstedelen af danskerne holder sin ferie i Danmark, andre vil tage til lande hvor det fra et par uger siden ikke længere frarådes at tage til som Tyskland, Norge og Island. I næste uge vil der dog blive åbnet op for en lang række lande i resten af EU, så danskerne har mulighed for at tage på ferie i det meste af Europa.

Vi har været igennem en periode på 3 måneder hvor langt de fleste danskere ikke har holdt ferie som de plejer, storbyferien, shopping turen eller badeferien blev sat på hold, men nu er der mulighed for at denne type ferie kan finde sted igen. En stor del af flyselskaberne har i øjeblikket utrolig gode tilbud på flybilletter, som EasyJet der sælger biletter til alle deres destinationer fra København helt ned til 144kr, derfor kan turen snart igen gå til Berlin, Amsterdam eller London til en billigere pris end at tage toget mellem Aarhus og København.

For nogle der er vant til at rejse meget, kan det derfor være en lang periode uden at rejse og at man måske ligefrem er ude af form når det kommer til at få pakket sin kuffert, og at man derfor bruger en pakkeliste til hvad man skal pakke i sin kuffert.

Det er altid en god ide at forberede sig til sin ferie, og planlægge hvad man har brug for på den ferie man skal afsted til. Selvom ferien til sommer kommer til at være i Danmark, så skal der stadig pakkes en taske eller kuffert med de ting som man får brug for på sin sommerhus tur, så man undgår at skulle købe ting som man allerede har.

Eksempelvis så hvis planlægger at tage en tur på stranden, så er det naturligvis vigtigt at man får pakket badetøj, solcreme og håndklæde. Planlægger man at gå lange ture i området, så skal man have pakket nogle praktiske sko og en drikkedunk. En pakkeliste kan derfor være praktisk, da den får en til at gennemgå hvilke ting man får brug for på netop sin ferie, og når man samtidig afkrydser når man har pakket tingene, så undgår man også at man glemmer at pakke tingene i sin kuffert.

Ligeså vigtigt som det er at pakke de ting man får brug for på sin ferie, ligeså vigtigt er det at man sørger for at ens hjem er parat til at man tager afsted, dette kan eksempelvis være at man husker at afmelde abonnement til en måltidskasse, at man slukker for strømmen og at man tjekker køleskabet for ting der ikke kan holde sig imens man er væk.

Hvis man skal ud på en længere tur, kan det også være en ide at man forbereder sig på underholdning undervejs, eksempelvis at man har underholdning i form af spil og film på sin tablet og at man pakker et kortspil eller nogle terninger.

En pakkeliste kan derfor gøre rigtig meget for at man bliver klar til at tage af sted på ferie.