Ny dansk merchandise-shop indtager Danmark

Den 28. April 2020 åbnede www.merchhub.dk – en ambitiøs merchandise butik, der vil gøre merchandise til det primære produkt. Tidligere har man set webshops sælge merchandise med fx bands som et sekundært produkt i forhold til fx musik eller legetøj, men det vil det nye site gøre op med.

“Merchandise betyder meget mere end man tror for fans i alle aldre. Vi kan se folk købe t-shirts, hoodies og nøgleringe som både samleropbjekter, men også fordi fans brænder for kunstneren eller brandet”, siger Didde-Marie Højberg, der er den ene af de to foundere af den nye shop.

Især Billie Eilish og det danske rockband Volbeat har været blandt de bedst sælgende. Fremtiden synes lys for shoppen, der udover at sælge merchandise afholder konkurrencer og liveshows på sin instagramkanal, og også er at finde i google shopping og en butik på facebook.

Source Merchhub.dk Billie Eilish merch