Tip til romantisk hverdagsmode: Udtryksfulde Lollys Laundry

0

En af de store tendenser i den nyeste mode er en tilbagevenden til romantiske og livsglade kollektioner med lange skørter og feminine detaljer.

Et af de danske brands, der omfavner et feminint og drømmende univers, er Lollys Laundry. Mærket er især kendt for deres skønne kjoler og nederdele, men det er nu langt fra alt, hvad de kreerer. I deres kollektioner finder du gennemgående referencer til 70’erne, hvilket er rigtig hot lige nu. Lollys Laundry følger dog ikke enhver trend slavisk, men skaber i høj grad personlig mode.

Hvis du er til den klassiske skandinaviske stils enkle udtryk, men samtidig er glad for farver og mønstre, skal du ikke kigge længe i kreationerne fra Lollys Laundry, før du finder noget, du forelsker dig i. 

Lollys Laundry tilføjer nemlig eksotiske elementer til deres smukke kjoler, skjorter og nederdele i form af fantastiske print. De originale og karakteristiske print er ofte inspireret af naturen, og sammen med lette materialer og en løs silhuet, giver de et indbydende og romantisk indtryk.

Modebilledet kalder lige nu på det komfortable, der gerne samtidig må være opsigtsvækkende – det kan du selvfølgelig opnå i forskellig grad afhængig af personlig præference. Lollys Laundry opnår det ikke mindst gennem deres kreative farvesammensætninger, som for eksempel kommer til udtryk som overraskende detaljer i deres stemningsfulde mønstre.

Det bedste er dog det udtryksfulde brands grundlæggende vision. Lollys Laundry giver dig frem for alt uhøjtidelig hverdagsluksus, der er til at betale. Der er lagt nærvær og hjerte i hver en Lollys Laundry nederdel og Lollys Laundry kjole. 

Lollys Laundry er skabt til hverdagen, hvilket navnet også hentyder til. Det er lækker mode med begge ben på jorden, der kan indgyde enhver kvinde selvtillid. Det er derfor et godt tip at se nærmere på mærkets kollektioner, hvis du savner noget i din garderobe, som både er nemt at bruge og stråler af individuel karakter. 

Hvad er bedre end en kjole, som hurtigt kan styles på forskellige måder? Med stærke og nuancerede basisvarer, kan du lynhurtigt kreere et festlook eller gå efter det casual romantiske ved at sammensætte kjolen med forskelligt tilbehør.

Leave A Reply

Your email address will not be published.