Billigt tøj til kvinder fra Street Of Fashion

0

Street Of Fashion er en online webshop, som sælger billigt tøj og accessories til kvinder og piger, i lækker kvalitet og design, til en pris alle kan hver med til. De har ikke fancy mærker, men de har med garanti det lækreste tøj i topkvalitet. De importer direkte deres modetøj fra Paris, London, New York og Berlin, derfor vil du oftest ikke se styles på enhver anden webshop eller butik. Der er ingen tvivl om det, at noget som vi kvinder hader allermest er at dukke op til en fest, og en anden person har det samme kjole på. Som tænker man straks ”What”, nu har man brugt så så lang tid på at lægge makeup, gøre sig lækker med en flot festkjole, og så er der netop en anden kvinde som har det samme outfit på!

Det er netop derfor jeg har valgt og lave en anmeldelse om webshoppen. Det er ikke alle som har lyst til at bruge flere tusinde kroner, på et par jeans eller en kjole. Oftest er det pga. at selve brandet og dens opbygning af image, som er med til at fastsætte prisen på tøjet. Selvfølgelig er kvaliteten også noget bedre end billigt tøj, men af den grund sagt er billigt tøj til kvinder ikke nødvendigvis dårligt.

Street Of Fashion har et bredt udvalg af billigt tøj til kvinder. Jeg synes personligt det er nogle lækre items, i god kvalitet til favorable priser. Deres udvalg spænder lige fra festkjoler til 2 delt joggingsæt. Min favorit tøjstykke er helt klart kjoler, dem kan jeg simpelthen ikke få nok af. Jo flere desto bedre. De har blondekjoler, kortkjoler, festkjoler, så udvalget er bredt indenfor kjole sortiment. Det bedste er ligesom generelt af deres tøj, så er det billig kjoler.   

Noget af det lækre tilbehør de har er dametasker. Jeg er typen som er vild med tasker, både små tasker og store tasker. Street Of Fashion har et super fedt udvalg af crossbody tasker. Deres udvalg er lækkert og anderledes. Jeg er specielt pjattet med deres udvalg af tasker med kæderem. Jeg synes de er nice, har et fedt råt look, og gøre dem unikke i forhold til en læderrem.

Tip til rabatkode – Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, kan du få 100 kr. i rabat. Dog skal man købe for minimum 400 kr. Man kan altid framelde sig nyhedsbrevet til en hver tid. Ret cool måde og få rabat på, specielt hvis man køber for mere end 400 kr. første gang. God shopping 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.