Velkommen hos VALDEMAR PETERSENS EFTF.

0

Høj kvalitet og billigt VVS arbejde

Er du på udkig efter en yderst kompetent VVS’er, som yder en ekseptionel rådgivning? Hos VALDEMAR PETERSENS EFTF. er den faglige interesse en prioritet, som blandt andet bliver tydeliggjort gennem vores høje serviceniveau.

Effektiv og kvalitetsorienteret vvs-arbejde med stor erfaring inden for faget

Ganske trygt kan du tage kontakt til vores gode og arbejdssomme folk, hvis du ønsker en leverandør, som arbejder ekstremt hårdt for at levere vores blikkenslagerydelse i umådelig kvalitet gennem stort erfaringsgrundlag. Iblandt VALDEMAR PETERSENS EFTF. største kvaliteter finder du gemt i virksomhedens brede kompetencegrundlag inden for godt VVS arbejde til en billig pris, som gør os i stand til at levere resultater i højeste kvalitet. Vi tilbyder at lave bl.a.:

Leder du efter en autoriseret vvs – Vi står klar med åbne arme

Har du mod på at tilegne dig mere viden omkring VALDEMAR PETERSENS EFTF. ApS´s tilbud til dig, så kan du tage en dialog med os på telefonlinjen 38341023. Så kan vi give dig et ganske uforpligtende tilbud på en løsning, der er tilegnet præcis dine behov. Vi er lokaliseret i det centrale Frederiksberg, hvorfra vi kommer ud til alle kundetyper, små som store, uanset hvilken sag vi har med at gøre . Vores altid servicemindede og fagligt begavede VVS-arbejder og blikkenslagere står klar til at yde en professionel rådgivning.

Se også denne artikel: https://www.gratisnyheder.dk/2019/09/saadan-finder-du-den-rette-murer-til-dit-byggeprojekt/

Leave A Reply

Your email address will not be published.