WALK ON MOONS

0

WALK ON MOONS ER ET SKARPT SKÅRET KONCEPT I STRAMME GRAFISKE FORMER SKABT I ET 100% BÆREDYGTIGT OG CIRKULÆRT UNIVERS. VI SÆTTER FARTEN NED PÅ TVÆRS AF SÆSONER OG TRENDS UD FRA ØNSKET OM AT UDVISE RESPEKT FOR MENNESKER, PLANETEN OG VORT SAMFUND.

Vi kalder det “I AM NOT WASTE”. En tankegang, vi ønsker at give videre til vore kunder, samarbejdspartnere og kolleger, så de ikke kun køber et design til kortvarig brug, men reelt også beholder produktet længere, bruger det mere og giver det videre i en cirkel. Det bidrager til en ny måde at forbruge og tænke mode. Vi tænker ikke kun produkt og salg, men i helhedskoncepter. De skal være med til at forankre de nødvendige forandringer i branchen. Gennem vort community og netværk af kunder og partnere opfordrer vi til aktiv dialog, gennem gennemsigtighed og fællesskab.

Vi arbejder ud fra en ukompliceret tilgang til mode. Det er afgørende for os at designe efter tilgængelige metoder, teknologi og kompositioner, der sikrer tøjet den længst mulige levetid. Vi ønsker ikke at fremtvinge et bæredygtigt koncept ud fra komplicerede designede forudsætninger, men i stedet at indføre helt nye måder at tænke design og udvikling. Vi vil vende processen om, så længe det kan konceptualiseres og formes til brugbart tøj. Det skal passe de fleste og kan bruges hver dag.

Det er vores ønske at udvikle os sammen med vores kunder og samarbejdspartnere og hele tiden have innovative løsningsmodeller og udviklings ideer med som et bærende element i vores forretningsgrundlag.

Du kan se mere på walkonmoons.com – eller læse om vore tanker og tilgang til bæredygtighed generelt på walkonmoons.com/walkwithus


Leave A Reply

Your email address will not be published.