SEO Tekstforfatning

0

SEO Tekstforfatning kan være utrolig mange ting. Det bliver ofte beskrevet meget komplekst. Egentlig kan det koges ned til to ting. Værdiskabende informationer til brugeren og ifølge tekniske retningslinjer. Der er dog flere nuancer og detaljer hertil. Det er dem vi vil kredse om i dette indlæg. Indlægget er hurtigt læst på ca. 2 minutter. Vi har bl.a. brugt disse teknikker til at ranke Phone Rep på iPhone reparation København og biltransport. Det skal lige siges, at jeg også laver SEO på skrotbil.

Læs også: flytte – er det noget du skal?

SEO Tekstforfatning – Hvad er LSI keywords?

LSI – Latent semantic index er søgeord, som er synonymer med det søgeord du vil rangere på. Dem finder du meget let enten vha. værktøjer som Ubersuggest eller fx. ved at søge dit nøgleord på Google. Så kan du scrolle helt ned og se de relaterede termer. Dem skal du huske at indkludere i din tekst. Det giver Google en bedre forståelse for, hvad dit indhold handler om. En anden vigtig ting i SEO Tekstforfatning er, at inkludere dit søgeord i heading tags, når det giver mening….

Headingtags

Du kan se, at vi gerne vil rangere på keywordet SEO Tekstforfatning. Derfor har jeg inkluderet det i min overskrift, min meta beskrivelse, meta titel og flere gange i teksten. Derudover indledte jeg artiklen med mit nøgleord. Det er nemlig vigtigt, at fortælle Google hvad din tekst handler om med det samme. Indenfor de første 100 ord i hvertfald. Herudover skal du huske…

SEO Tekstforfatning handler ikke kun om tekst..

Når du laver SEO content, så er det også vigtigt at du inkludere billeder og tilføjer Alt tags, titel og filnavn. Du skal helst inkludere dit keyword i dette. Ligesom vi gør herunder:

seo
SEO Tekstforfatning – Her er et grafisk billede.

Derudover skal man huske at skrive nok tekst, gøre det læseligt med underoverskrifter og holde en god struktur. Du kan læse om retningslinjerne på Google. Du skal derudover lave eksterne links, som vi har gjort længere oppe. Herefter skal du huske interne links, som fx nu:Læs også Wikipedia Linkbuilding

Denne artikel er skrevet af Emir

Jeg sidder til dagligt med en masse SEO projekter og lever af, at få succes med dem. Jeg bruger en masse teknikker, som du kan læse om på bl.a. kommunikationsforum, her og andre fora hvor jeg er aktiv. Jeg håber du har nydt at læse med og kunne bruge den her begynder-guide til noget.

Leave A Reply

Your email address will not be published.