SEO, Wikipedia linkbuilding

0

Når man arbejder med SEO, er en af de vigtigste ting ens linkprofil. Din linkprofil er en sammensætning af de referring domains du har, de backlinks du har, og autoriteten af de backlinks. Brug ahref til at se dine backlinks. Vi er eksempelvis i gang med at bygge links til pixanddots på keywordet animationer

Inden vi lige går i gang er det også vigtigt, at du husker on page seo teknikker, som fx internlinking her er et eksempel på et intern link om mobil reparationer. Det gør vi også på den nye blog om mobil reparationer

Backlinks fra wikipedia kan starte et positivt backlink loop

I dette indlæg vil vi gennemgå de gode ting du får ved et backlink fra wikipedia, hvordan du kan opnå et link fra wikipedia, hvordan du kan gøre wikipedia til en backlink building maskine. Det har vi også gjort for vinduespudsning

Wikipedia har domænerating på over 90

Wikipedia er et utrolig stærkt site i googles øjne. De har over 90 i domain rating. Det er altså en del, derudover har de millioner af backlinks og en masse referring domains. Det betyder for dig, at de sender dig link juice.

Hvordan får jeg så links fra wiki

Du starter med at oprette en bruger på deres hjemmeside. Derefter redigerer du og bidrager til en masse artikler på wikipedia uden at linke til noget. Når du har gjort det her i et par dage og der er gået lidt tid, så går du ind på wikigrabber og finder døde links på wiki artikler, der omkredser din niche. Når du har fundet døde links, så smider du linket ind i en wayback machine og genskaber det content, der var på den gamle side til din egen side, hvorefter du linker til dig selv i artiklen og fjerner det døde link.

Derefter smider du det døde link ind i en backlink checker og finder alle dens backlinks. Herefter skriver du en mail til alle de sider der linker til det døde link og beder dem linke til dit indhold, da det er værdiskabende og det som de linkede til før. Så har du din helt egen naturlige linkbuilding maskine.

Jeg håber du fik en masse ideer i dette indlæg, og at du kan bruge det til at ranke dine sider i dag! Husk også on page optimering, så får du mest ud af din linkbuilding teknikker. Det virker mindre godt, hvis din on page seo optimering ikke er god. Evt så kør den i gennem nogle analyser først, det kan du gøre med gratis værktøjer, søg blot efter seo audit tools.

Leave A Reply

Your email address will not be published.